Connect with us

Hiburan

“Yang ni kalau kawen dua, satu Malaysia approve” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 74d245da61c3eaa63e6de7f710bdc390

Ramai yang tertarik mengenai pasangannya telah berpiisah iaitu Sharnaaz Ahmad atau Mamu dan juga Noor Nabila, perhubungan mereka baik selepas berpiisah apatah lagi mereka mempunyai seorang anak lelaki, walaupun mereka telah berpiisah akan tetapi perhubungan mereka masih dijaga dengan baik. Terlihat baru-baru ini mereka sedang bercuti bersama dengan seorang wanita iaitu teman wanita kepada Mamu. Amelia namanya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perhubungan mereka ramai yang merasakan bahawa Mamu seorang yang sangat berilmu apatah lagi kedua wanita tersebut tidak berg4duh sama sekali meskipun bekas isterinya tidak mempunyai perasaan lagi kepadanya.

World Wide24.com 7eeb20335e49eabbdaf680cc7a6bc1f0

Namun begitu mereka masih boleh bercuti bersama-sama jadi ramai yang tertanya-tanya apakah ilmu yang digunakan oleh Mamu untuk mengekalkan ketidak cemburvan oleh wanita begitu gembira anak mereka.

Jika perhubungan sebegini ia membuatkan anak-anak mereka amat gembira apatah lagi walaupun tidak bersama lagi tetapi perhubungan dijaga itulah antara pengorb4nannya yang perlu dilakukan untuk anak-anak.

World Wide24.com 072438c486b67bb6430bda2f63bb74a2

Daripada melihat perkongsian mereka ini ramai yang menyatakan boleh sahaja jika Mamu ingin berkahwin dua bukan sahaja Mamu mampu malah Mamu juga boleh membahagikan kasih seadilnya, daripada melihat daripada perkongsian video ini.

Bukan sahaja mereka berdua yang gembira malah kelihatan ini adalah pasangan keluarga yang bahagia meskipun Jebat Jayden seorang anak kecil akan tetapi terlihat terpancar kebahagiaan yang ikhlas di wajahnya.

World Wide24.com F7113031ab5343acdab2d4434c4120f0

Tidak lagi menyorokkan perhubungannya bersama Amelia dan juga Mamu malah ramai yang sudah mengetahui bahawa mereka memang benar berpacaran, dan ia diterima oleh bekas isteri Mamu sendiri kerana perlu menjadi mak tiri kepada Jebat Jayden perlulah yang sempurna juga.

Pelbagai komen yang menarik di perkongsian ini ramainya minta agar Mamu berkahwin dua meskipun dah ramai yang tahu itu tidak berlaku kerana Noor Nabila telah menjelaskan masing-masing telah mempunyai kehidupan tersendiri namun netizen minta juga Mamu untuk berlaku adil.

World Wide24.com A642b8abbc2070e2866aa392a4aac302

Seand4inya mereka mempunyai jodoh sudah pasti Jebat adalah insan yang paling gembira kerana mempunyai kedua ibu bapa yang sangat menyayangi dan faham akan situasi yang perlu membesarkan anak adalah bersama-sama meskipun tidak bersama lagi.

Sumber: ig sharnaazahmad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!