Connect with us

Hiburan

“Yang last tu ryzal sangat”- Netizen

Published

on

Mana tak tumpahnya kuah kalau tidam ke nasi, begitu juga anak Ryzal dan Maryam. Anaknya yang bernama Rina ini lebih mirip wajah ayahnya. Senyuman seperti ibu dan kulitnya juga lebih mengikut kulit ibunya namun riak muka ayahnya lebih kelihatan di wajah anak mereka bersama. Comel betul Rina senyum, ramai yang memnerikan reaksi yang istimewa.

Ryzal memang kelihatan mata sepet sama seperti isterinya Maryam. Apatah lagi apabila mendapat bayi, genetiknya turun menjadikan anak mereka lebih comel dan cerah.

Setiap artis mencuba aplikasi yang baru, aplikasi terbaru ini “crop”, comel betul apabila Rina pun senyum bersama ibunya. Berdrah keturunan campuran ini memang selalunya memiliki keturunan yang cantik-cantik.

Apabila reaksi Rina membantu tangkapan gambar tersebut, membuatkan lebih comel apabila respon Rina membuatkan seolah beliau bekerjasama dengan ibunya.

Comel Rina mengikuti cara Maryam memandang kamera, seolah memahami cara permainan kamera tersebut.

Muka Rina pun lebih kepada ayahnya, Ryzal. Ramai pula yang menegur saling tak tumpah wajah ayahnya. Barulah betul anak bapa.

Ramai yang memuji kecomelan dan kecantikan Maryam juga Rina anaknya. Malah yang memuji Rina memiliki wajah ayahnya juga turut ramai.

Komen-komen netizen mengatakan bahawa Rina seorang bayi yang comel, malah, ada yang memuji wajahnya kerana berkulit cerah. Inilah antara komen mereka.

Bila agaknya Rina nak balik kampungnya di Korea ni, tak sabar nak lihat kemeriahan disana pula.

Sumber: ig maryamyunrr

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!