Connect with us

Hiburan

“Yang chubby dari kecik tak mudah untuk kuros” – Netizen

Published

on

World Wide24.com A7fd7da6781998ac930870e33802db1f Scaled

Sherry Alhadad memang dikenali dengan sikap spontan, dia yang pandai melawak dan juga bakat beliau yang boleh berlakon dengan baik, dia juga mula menceburi bidang ini dengan sendirinya. Dan beliau tidak menggunakan mana-mana pihak walaupun ramai keluarganya terdiri daripada golongan artis-artis juga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Namun beliau tidak mengambil kesempatan terhadap perkara tersebut,  beliau berusaha untuk menaikkan namanya dengan sendiri dan diatas bakatnya sendiri.

Seringkali apabila mengimbau kenangan lalu, pasti akan teringat dan merasa lucu dengan apa yang kita lalui sebelum ini. Begitu juga dengan Sherry Al Hadad mengimbau dan memuatnaik gambar-gambar lama terdahulu dan juga perbezaan yang sekarang ini.

World Wide24.com 7e228f0dfa682f8b1878fb75540c568e

Bukan sahaja rupa paras kecantikan yang dahulu dan juga sekarang tetapi bentuk bdan juga sedikit berbeza daripada dahulu dan ia bukanlah perkara yang senang.

Bukan itu sahaja yang dikenang-kenang tetapi yang diperkatakan oleh netizen adalah bakatnya yang boleh mengubah masa depan.

Melalui bakatnya sendiri tanpa menggunakan orang tengah, beliau berjaya mendapat kejayaan yang kita nampak pada masa kini sehingga itu bukan sahaja kejayaan tetapi juga kekayaan yang ada pada beliau meskipun beliau tidak menunjuk-nunjuk.

World Wide24.com Ee03d3676977e4c25be848b118e7fbf3

Sering tidak ptus rezeki yang datang bergolek-golek, beliau juga sering mendapat tawaran menjadi pengacara kerana itu bakat yang ada semulajadi di diri beliau.

Beliau juga tidak kisah digandingkan dengan sesiapa pun malah beliau juga boleh membawa diri dan menjadikan keserasian bersama gandingan pengacara mahupun pelakon bersama-sama.

Melihat daripada perkongsiannya, tidak sangka dengan bakat sahaja boleh mengubah nasib dan bentuk bdannya adalah hasil usahanya, malah beliau juga berkeyakinan tinggi dan juga pandai membuat lawak secara spontan dan sentiasa menghiburkan.

World Wide24.com B50a66217dce340afbd749ab9b0716d2

Itulah antara sedikit sebanyak perkongsian Sherry Al Hadad yang semakin hari semakin berjaya, beliau sentiasa berusaha untuk memperbaiki apa-apa yang ada kekurangannya, pun begitu, beliau juga tidak pernah melupakan sesiapa yang pernah membantu sehingga kini.

Pelbagai komen-komen netizen apabila gambar-gambar lama dimuat naik apatah lagi yang melihat daripada zaman susah sehingga ke zaman sekarang iaitu Sherry sudah senang.

Lihatlah komen komen netizen dan juga peminat-peminat yang sokong beliau daripada belum popular sehingga kini.

World Wide24.com 8cc846597f64fabc2a0fceb1f01e2cc1

Meskipun belum bertemu jodoh namun Sherry sering juga dikatakan terlalu memilih dalam mencari pasangan, walhal jodoh itu adalah ketentuan Ilahi sama-sama kita doakan untuk beliau.

Sumber: ig sherryalhadad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!