Connect with us

Hiburan

“Wah Ijack nak dapat adiklah, tahniah” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 49f25b2762af6868c8facbdff9f6ba81

Kehadiran insan baharu memang yang dinanti-nantikan bahkan ramai yang suka akan kelahiran baharu, terutama sekali nenek dan atuk, penantian mereka mengalahkan menanti anak baharu kerana saat menimang cucu baharu adalah lebih menarik dan seronok. Sedang hamil 4 bulan, Zahirah dan Aiman sedang menanti kelahiran anak baharu mereka pada tahun mendatang, 2024. Suatu tahun baharu buat mereka.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Kehadiran cahaya mata baharu memang akan menambah lagi sinaran dan cahaya kebahagiaan dan tanda cinta mereka masih berbahagia dan sejahtera, bukti cinta mereka yang kedua hidup bersama mereka.

World Wide24.com 64cecb80a42c13ef062ed63aba897c3b

Ijack pun sebenarnya sudah besar dan sangat matang, meskipun pasangan ini sekarang sudah jarang untuk berkongsi aktiviti dan hasil kerja di laman ig namun mereka masih aktif didalam bidang kerja masing-masing.

Kerana siibuk dan rupanya Zahirah sedang sarat hamil, sudah pasti mereka ambil masa untuk beristirehat untuk menenangkan fikiran sebelum berkongsikan berita gembira ini kepada umum.

World Wide24.com 4effa9155108670a8736e3bbd9960d6a

Perkongsian ini mendapat banyak tanda sukaan bahkan ramai yang suka akan perkongsian yang dikongsikan oleh Aiman. Ramai juga sertanya dan ingin tahu malah melihat perkongsian Zahirah juga ia membenarkannya.

Perkongsian Zahirah pulamemuatnaik video beliau sedang hamil anak kedua mereka dan masih nampak raut wajah berseri Zahirah kerana hamil, pasti beliau sedang hamil anak perempuan pula kali ini.

Pasangna ini sangat aktif dan serasi didalam lakonan drama dan mereka seringkali digandingkan berdua apatah lagi mereka senang bekerja bersama-sama. Dek kerana Zahirah sedang hamil sudah tentu mereka berdua mahu masa dan ruang untuk bersama.

Perkongsian antara Zahirah dan Aiman mendapat banyak tanda sukaan dan pelbagai komen yang diberikan.bukan sahaja peminat yang mengucapkan ucapan tahniah. Malah, rakan artis juga turut mengucapkan ucapan tahniah. Seronok Ijack akan jadi abang pula.

World Wide24.com 4de59be58fbebf4bc1d46093eebe73d1

Kehadiran anak kedua akanmembuatkan hubungan suami isteri akan lebih erat dan ramai akan tahu betapa perlunya kasih sayang yang dicipta dengan cinta dan kemudian terbuktilah dengan kehadiran insan baharu sebagai lambang setia.

Sumber: ig zahirahmacwilson

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!