Connect with us

Hiburan

“Tu mcm pelikk, ingat terfollow pompuan Turkey mana tadi, rupanya si Ariana Rose” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Cfbac82d28d8ad321ea0fe0a20ad4f84

Fathia Latif memang dikenali sebagai seorang pelakon yang hebat beliau berlakon dengan sesiapa sahaja gandingannya pasti akan mendapat keserasian yang membuatkan watak mereka benar hidup, dan lama sudah Fathia Latif berhenti di dalam dunia lakonan entah apa silapnya, sehinggakan ramai peminat beliau yang merindui lakonan-lakonan baharu daripada beliau semoga beliau kembali ke dunia lakonan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Perkongsian kali ini lebih membuatkan ramai yang tertanya-tanya mengapa beliau seolah mengedit wajah beliau akan tetapi ramainya menjawab bahawa ia bukanlah edit akan tetapi gambar dan wajah sebenar beliau adalah seperti itu.

World Wide24.com 9e429fb10e2047c78c381cb75b8c5ead

Mvngkin kerana beliau ada sedikit mengubah wajah beliau akan lebih nampak tegang dan menyihatkan bentuk wajah supaya tidak kelihatan puc4t dan lesu, jadi mvngkin kerana itu beliau kelihatan sedikit berlainan wajah.

Perkongsian beliau sentiasa mendapat perhatian daripada netizen, apatah lagi setiap kali beliau memuat naik wajah baharu beliau setiap perkongsian semuanya pasti akan ada kelainan daripada gambar dan wajah beliau sebelum ini.

World Wide24.com E716a4ea676cc6ee39836bd2c8f638cd

Semasa melihat perkongsian tersebut tanpa melihat nama ig itu terlihat seperti seorang wanita Turkey pula apabila melihat nama perkongsian tersebut barulah tahu bahawa itu adalah gambar terbaharu oleh Fathia Latif, malah memang lain dari sebelum ini malah lebih cantik.

Bukan sahaja beliau mempunyai bakat di dalam dunia lakonan akan tetapi beliau memiliki bakat semulajadi iaitu bidang nyanyian dan beliau mempunyai lagu baharu bersama penulis lagu yang berpengalaman.

World Wide24.com C03f42829d666d6e4247bcc299f8c549

Inilah dia pelakon kesayangan ramai namun tidak mempunyai rezeki di dalam bidang disayangi akan tetapi ramai peminat yang sentiasa terus menyokong beliau apa sahaja bidang yang beliau ceburi, dengar kata selepas ini beliau mahukah tanah G4za yang syahid di sana semoga berjaya.

Ramai juga netizen yang memberikan komen-komen mengenai beliau selain daripada wajah yang sudah berlainan dari pada dahulu akan tetapi kini mereka juga menyatakan rindu akan watak Ariana Rose, bila agaknya beliau akan kembali ke dunia lakonan jika berkesempatan.

World Wide24.com De81dcc189d36a06623543716eb03e01

Fathia Latif sangat aktif di dalam ig beliau dan beliau seorang wanita yang bekerja keras. Bukan sahaja itu beliau juga seorang yang tabah dan suka mencuba benda baharu, semoga Fathia berjaya meskipun wajahnya kini sudah lain daripadanya dulu.

Sumber: ig fatiyalatiff

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!