Connect with us

Hiburan

“Tok ketaq2 dah, tak larat dah Tok. Dok rumah la lepak apa ptg2” – Netizen

Published

on

World Wide24.com E37ce89417b3cf9719546fe37cf1f719 Scaled

Comelnya anak Mua Bella ini, tak pernah  dapat nak dinafikan. Apatah lagi memang semenjak lahirnya Lofa ini memang sudah comel dengan kemerahan di pipinya. Bukan itu sahaja, Bella juga selalu memperkenakan Lofa dengan pelbagai jenis fesyen baju sehingga ramai netizen seronok melihatnya. Semua baju yang diperagakan di beli diatas talian.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bella juga seorang mua yang terkenal di Malaysia apatah lagi beliau juga seorang influncer yang terkenal. Selain itu beliau juga mempunyai produk sendiri.

World Wide24.com Facc1affaa5b4e31cca9672de22338de

Bella selalu memakaikan anaknya pakaian yang mempunyai tema tertentu untuk kali ini beliau memakaikan pakaian seolah-olah nenek tua apatah lagi kebetulan Lofa pula terketar-ketar lalu menampakkan perwatakan yang diingini.

Kecomelan tersebut tidak dapat dinafikan apatah lagi memang mendapat hampir 200 ribu sukaan di laman tiktok nya, kemudian ramai yang memberikan komen-komen yang menyukai perkongsian tersebut.

World Wide24.com 19316cb2e5d34fe54b10cbaebdb76042

Perkongsian di laman tiktok yang mendapat ramai komen-komen yang memuji kecomelan anaknya Malah bukan itu sahaja ada juga netizen yang mahu melihat koleksi baju-baju Lofa dek kerana selalu melihat beliau memakai baju yang lawa-lawa.

@muabellaz

haih tokk oii jgn duk selak kain

♬ Cena Engraçada e Inusitada – HarmonicoHCO

Bella yang selalu menjadi idola adalah Bella yang boleh mengajarkan solekkan pada anak muridnya. Bukan itu sahaja anak gadis yang juga sudah kelihatan menyukai akan alat solekan di wajah.

World Wide24.com 27504a7cb6d098430e4c6ad23d309ab1

Cara cakapnya berloghat Kedah lalu ramai yang mengikuti dan memang menyukai beliau semenjak sebelum lahirnya Lofa lagi, beliau telah diikuti oleh ramai orang muda sehingga kini peminat-peminat beliau masih setia kepadanya.

Komen-komen netizen adalah sedemikian ramai yang puji memuji tentang kecomelan dan kecerdikan Lofa,  meskipun baru berusia dua tahun tetapi sudah matang dan pandai. Lihat antara komen mereka.

World Wide24.com 7730efefafecde9c9eea695bdf49ff98

Kalau Lofa anak manja, macam mana lah dia ada adik nanti. Sekarang sudah dua tahun tapi kekal manja. Seronok tengok Lofa mencuba pelbagai jenis baju yang pelbagai jenis fesyen. Macam model budak dah.

Sumber: tiktok muabellaz

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!