Connect with us

Hiburan

“Tidur jangan senyum mak” – Nubhan

Published

on

World Wide24.com A3f514accbd8a86fb7340d957d01197e Scaled

Sebelum ini Nubhan seorang penyanyi yang bermula dengan Akademi Fantasia selepas dikenali namun beliau agak lama menyepi di dalam industri seni, selepas beliau berkahwin dengan seorang d0ktor barulah nama beliau juga semakin dikenali apatah lagi semenjak beliau menaikkan nama maknya sendiri iaitu Mak Jenny dengan menggunakan nama maknya menghasilkan beberapa buah produk makanan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Rupanya selepas menghasilkan beberapa buah produk makanan dengan menggunakan nama Mat Jenny, sehingga ke hari ini nama Mak Jenny dan juga nama beliau kembali diingati. Tidur pun senyum mudahlah Mak Jenny terhibur.

World Wide24.com 19f0985fea1bdf39f3e162be8b04fd5e

Rata-rata pembeli yang membeli adalah peminat kepada Nubhan dan ternyata Mak Jenny juga mempunyai peminat yang tersendiri apatah lagi masakan yang dijual dengan produk yang digunakan oleh nama moden iaitu mendapat sambutan yang baik.

Semenjak itu bermulalah kisah Mak Jenny dan Nubhan yang sentiasa mempromosikan produk mereka dengan pelbagai cara iklan apatah lagi kali ini Nubhan keluarkan single terbaharu yang merupakan lagu untuk Mak Jenny.

World Wide24.com 3fba4c3f893c4c8d3ada319ec9d91e98

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan ini macam ni juga terb4bit dan terlibat di dalam penghasilan video klip untuk lagu tersebut tetapi bila melihat makcik ni sedang tidur namun tersenyum pula macam ni memang tidak boleh berlakon dengan baik kerana dia mudah terhibur dan senang ketawa apatah lagi Nubhan suka mengusiknya.

Hanya bermula dengan beberapa paket sahaja terjual tetapi sehingga ke hari ini hampir 500 ribu tiket terjual di dalam masa satu bulan.

Bukan itu sahaja Mak Jenny ini juga mempunyai rumah dan hasil kerja ke dan juga pekerja pekerja yang ramai hanya menjual produk tersebut.

World Wide24.com C341dcf281010efdc37363dc6673dfcb

Di dalam video lakonan Mak Jenny tersenyum ketika sedang tidur puas hati sedang tidur tidak perlu senyum kata Nubhan. Ini adalah lagu selepas sekian lama Nubhan tidak penyanyi dan juga tidak mempunyai apa-apa album sendiri sebelum ini rezeki beliau begitu.

Antara komen-komen netizen mereka juga turut terhibur sama seperti Mak Jenny, juga mudah terhibur apatah lagi untuk Nubhan suka mengusik Dan meny4katnya apabila Nubhan mengusik dan menyiarkannya mudah sahaja beliau tergelak dan tertawa, jadi memang amat sukar untuk berlakon serivs.

World Wide24.com E29dec69453f304e18cd3da4f47b7475

Memang Nubhan adalah contoh terbaik untuk perniagaan apatah lagi jika untuk menjadikan Nubhan sebagai ketua. Memang terbaik. Mak Jenny pun turut berjaya bersama-sama. Seronok tengok Nubhan dahuluk4n mak dulu.

Sumber: ig nubhan.ahamad

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!