Connect with us

Hiburan

“Terkejvt baby, apa yang dah berlaku ni” – Netizen

Published

on

Seringkali menjadi bualan Dato Aliff Syukri, membuatkan namanya menjadi terkenal malah sehinggakan namanya kini tidak asing lagi di dunia artis meskipun beliau bukanlah artis. Akan tetapi beliau wujud didalam dunia hiburan dan namanya sentiasa menjadi perhatian media dan netizen juga. Namun sebalik namanya yang sering dikec4m beliau seorang pengusahaan yang berjaya.

Setiap kali dibalik tabir tiada seorang netizen pun yang memahami dan tahu serba serbi. Apatah lagi struggle beliau membuatkan kerja promosi produk bersama anak kecilnya. Usaha yang membuatkan orang sekeliling pun turut bersemangat bersama.

Baru berusia 7bulan anak kecilnya itu, sudah kelihatan di media. Malah beliau juga turut berkeras keras memandangkan anaknya kini sudah 6 orang, yang paling kecil belum pun setahun usianya. Walaupun sudah 6 orang cahaya mata namun Datin akui setiap anak adalah berbeza beza.

Gigih seorang ayah bekerja tidak ada sesiapa pun nampak, walhal usaha Dato adalah untuk seluruh ahli keluarganya. Bukan itu sahaja beliau juga mempunyai ramai pekerja yang dibawah tanggungjawab beliau. Ramai yang Dato perlu tanggung rupanya.

Lihatlah perkongsian yang Datin muatnaik di media, beliau seakan melihat suaminya seorang hero, dan dapat lihat usaha beliau berusaha untuk memberikan kesenangan kepada ahli keluarganya. Lihatlah baby pun pandai bagi re4ksi yang sebegitu. Terkejvt betul tu baby.

Baby pun terkejvt dengan apa yang abahnya buat, bukan sahaja bekerja di pejabat, di kawasan luar malah didalam rumah pun beliau masih bekerja. Bukan itu sahaja, seluar tu pun terbalik. Mandi pun masih belum. Untuk mencari sesuap nasi.

Bukan sahaja beliau tetapi isterinya juga seorang yang bekerja. Mereka mempunyai ramai pengasuh dan pembantu rumah. Mereka juga perlu memberikan perhatian kepada anak. Pun begitu anak kecilnya sentiasa berada dalam pengawasan beliau sendiri.

Pelbagai komen lucu melihat perkongsian ini. Yang tertarik anak kecilnya juga seolah faham akan peng0rbanan abahnya. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen, antara komen netizen ialah mengatakan bahawa Dato memang bagus kerja keras, dan ada juga melihat bayi tersebut terkejvt melihat abahnya sebegitu.

Semua orang tahu bila ada anak kecil memang semangat menacari rezeki lain sikit. Bangun-bangun tidur terus buat kerja dan siaran langsung demi mencari sesuap nasi, seluar terbalik tu jangan cerita lah Datin macam maalu je nak cerita hal tu. Nanti netizen fikir bukan-bukan.

Sumber: ig shahidadherbs

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!