Connect with us

Hiburan

“Takot anak2 traauma teringat magik mommy dia smpai besar”- Netizen

Published

on

Ibu bapa juga sebagai sahabat baik kepada anak-anak mereka. Kadang-kadang, anak-beranak juga sangat rapat dengan ahli keluarga mereka sehinggalah boleh dijadikan sebagai ahli rakin karib mereka juga. Korang semua rapat dengan parents korang, macam mana rapat dengan member tak ? Seronok kan kalau macamtu. Betul tak ?

Antara ahli keluarga yang sering saja menjadi perhatian ramai adalah ahli keluarga kepada Adira Suhaimi dan juga anak-beranaknya. Siapa saja tak kenal anak-beranak Adira Suhaimi ni, sudah pasti ramai yang sangat kenal akan mereka semua.

Ada dimuat naik video telatah anak-beranak kepada Adira Suhaimi yang sangat mencuit hati. Siapa je tak kenal anak-beranak mereka yang comel tu kan ? Sudah pasti korang semua sangat suka akan telatah mereka yang sangat comel dan bersahaja tu kan.

Anak dan mak, sama naik saja telatah dan perangai mereka yang menghiburkan. Anak-beranak mereka semuanya sangat comel dan menghiburkan hati kita semua. Kalau korang peminat keluarga kecil ini, sudah pasti korang cukup kenal akan mereka semua.

Telatah di mana Adira yang ingin membuat magic kepada anak-anaknya. Katanya, beliau mempunyai bakat untuk membuat magic lalu menunjukkan magic tersebut kepada anak-anak nya. Katanya lagi, itu saja bakat yang beliau tahu dan mampu.

Telatah di mana Adira yang konon nya menunjukkan skills kepada anak nya bahawa beliau mempunyai kuasa magic untuk memec4hkan belon. Kalau korang tengok telatah Adira tu, sudah pasti korang sangat terhibur dengan nya.

 

Pun begitu, melihat karenah anak nya yang sangat terhibur akan magic ibu nya itu pun. Membuatkan kita turut terhibur dengan nya. Mana taknya, bukan main lagi mereka terhibur akan telatah Adira tu ye. Nampaknya, magic ibu mereka menjadi.

Tapi, bak kata netizen pula, macam ibu yang lebih terhibur dari anak-anak. Padahal nya si ibu yang ingin bermain dengan belon. Tapi, coverline pula guna nama anak-anak nya. Padahal si ibu yang nak dengar lagu, tapi cover anak nya.

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa telatah anak-beranak Adira ni, sangat mencuit hati kita semua. Siapa je tak happy kalau dapat ahli keluarga yang semuanya sangat supportive macam ni kan ? Mesti asyik gelak non stop dibuatnya.

Sumber : Ig Adira.suhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!