Connect with us

Hiburan

“Tak panas lah, malah sejuk kalau Dato siti yg nyayikan”- Netizen

Published

on

World Wide24.com E71c75a266a298529dc726aeaf63ef8f Scaled

Selebriti terkenal Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan pangilan Tokti menjadi antara selebriti pujaan rakyat Malaysia. Bukan sahaja di Malaysia di negara jiran Indonesia juga tokti sangat di kenali dan di idolakan artis di sana. Tokti juga sangat di sayangi semua peminatnya sampai sesiapa sahaja kalau jumpa tokti depan dapan mahu pengsan terkjuut. Tokti yang kita kenal seorang yang sangat humble yang sangat penyayang baik dan berbakat besar.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sesiapa sahaja yang jumpa tokti pasti tidak akan melepas peluang untuk bergambar dengan tokti dan merakam video. Bukan senang untuk menjadi seorang selebriti terkenal seperti tokti kan memerluukn komitmen yang tinggi untuk dunia hiburan.

World Wide24.com 1d397dff7df0e9dfaca10ca71ce5af02

Kerjaya tokti juga di sokong sepenuhnya oleh Dato K, dan sering nampak Dato k sentiasa menemani Tokti untuk pelbagai konsert dan juga event. Dato K yang kita kenal adalah seorang yang sangat serius dan seorang yang sangat berjaya di dalam perniaagaan.

Dato K juga mempunyai empayar perniagaan yang besar sebelum berkahwin dengan tokti. Pernikahan mereka di kurniakan dua orang cahaya mata yang comel Aafiyah dan Afwa menerusi proses i vf.

World Wide24.com 92758e025d6d52af8fbf582fab557cf6

Aafiyah yang semakin besar kini telah menjadi seorang kakak yang penyayang kepada Afwa, Tokti juga nampak sangat aktif membuat konsert sebelum ramadhan dan kini sedang berehat sambil mengerjakan umrah.

Sudah menjadi kewajipan semua artis berkongsi video persembahan dan aktivit mereka. Selain itu sering membuat live tiktok ataupun ig juga adalah salah satu cara yang paling baik untuk mereka bermesra dan berbual dengan peminatnya.

Menerusi perkongsian daripada instagram sitizoner di indonesia Toti nampaknya baru sahaja melawat negara tersebut mungkin sebagai jemputan.

Yang menarik perhatian semua Tokti berdangdut, memang tak pernah Tokti menyanyikan lagu lagu pnas macam ni tetapi kali ini dangdut versi tokti memang padu.

World Wide24.com F7a2f8e1bad4854774c287bc5d007adb

Ramai juga artis dangdut yang terkenal di indonesia antaranya inul sangat popular dengan lagu dangdut goyang inul. Walaupun di Malaysia kita ada Mas idayu ratu dangdut terkenal sebelum ini tetapi masih tidak dapat melawan kehebatan penyanyi indonesia.

Netizen juga teruja dapat dengar Tokti menyanyikan dangdut dan ada yang menyatakan tokti nyanyi tak akan jadi pns malah akam jadi sejuk mungkin sebab terlalu merdu.

World Wide24.com 897ae7ec4e3546787fe299061f441677

Part Tokti kena gelek tu tertungu juga macam mana rupa tokti golek tetapi sikit pun tak bergelek badan tokti siap minta maaf ngak bisa goyang. Bagus tokti kan sangat profesional di dalam masa yang sama sangat menjaga aksi pentas supaya tidak keterlaluan.

World Wide24.com 82e1f88c7c45332bf51ef1926a0f7ba9

Tokti yang kita kenal juga sangat baik hati, Mentaati suami. Tokti sememangnya di kenali dengan perwatakan lemah lembuut baik hati dan sopan sangat bertuah Dato K memiliki isteri sebaik tokti. Semoga rumahtangga tokti dan Dato K kekal bahagia selamanya.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!