Connect with us

Hiburan

“Tak kena m4rah pulak eh buat lawak tgh org s4kit nak beranak” – Netizen

Published

on

Apabila berkahwin sahaja seseorang wanita itu, pasti saat yang dinantikan adalah saat bergelar mak. Tidak lama lagi Raasuzuran dan suami akan menjadi ibubapa, meskipun begitu, sebelum bergelar ibubapa, apa yang perlu dilalui oleh sang ibu adalah bertaarung nyaawa untuk bergelar seorang ibu dan pengorbanannya untuk suami bergelar ayah. Semoga keduanya selamat.

Walaupun saakit bertaarung nyaawa ingin melahirkan anak, suaminya Zaki Azeman sentiasa berada disisi walaupun tidak dapat memahami saakit bersalin tetapi akan selalu berada disisi sudah memadai.

Namun bukan sahaja suami yang berada disisi, kesemua abang-abangnya juga turut menemaninya, malah turut berada bersama untuk menantikan kelahiran bayi pertama mereka. Seronok melihat kasih sayang adik beradik yang terjalin sangat akrab.

Pun begitu, sempat pula mereka melawak dengan mengaajuk apa yang dilakukan oleh Zaki Azeman kepada isterinya. Ramai juga yang terhibur dan bertanya apakah Raa tidak mrah dek kerana dia sedang menanggung kesaakitan yang benar.

Lihat didalam video tersebut, ternyata Raa sendiri tidak perasan dan tidak tahu bahawa abang-abangnya sedang melawak dibelakangnya. Jika tahu pasti akan merasa mrah apatah lagi dia sedang menahan saakit.

Nampak kasihnya abang terhadap adiknya, walaupun nampak macam menguusik dan menyaakat namun ia adalah sebenar pemberi semangat. Yang memberikan Raa kuat adalah semangat dari suami dan abang-abangnya.

Raa sudah masuk ke bilik bersalin pada jam 1 pagi dan sudah pasti Zaki akan mengkhabarkan berita gembira apabila isterinya selamat bersalin kelak. Semoga dipermudahkan urusan mereka sekeluarga. Pasti tidak sabar menanti dan melihat kehadiran insan baru.

Pelbagai komen yang bertanya tentang keadaan isterinya melihat abang-abangnya bergurau senda. Namun Zaki menyatakan bahawa isterinya tidak perasan. Tidak mengapa kerana ingin membuatkan ketenangan dan kebahgiaan.

Semoga dipermudahkan urusan Zaki dan isteri, tidak sabar peminat dan abang-abangnya ingin melihat kehadiran insan kecil dalam keluarga itu.

Sumber: ig jaasuzuran

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!