Connect with us

Hiburan

“Sorry tapi lg cantik dia dari Mira Filzah”-Netizen

Published

on

579E56D7 8331 4D25 949A 9812A1ECDF06 Scaled

Pelanduk dua serupa sememangnya wujud. Dalam industri hiburan tempatan, banyak wajah selebriti yang iras dengan rakan selebriti yang lain. Walaupun tiada pertalian d4rah, rupa antara mereka memang sama dan masing-masing memiliki wajah yang cantik. Salah satu selebriti yang memiliki pelanduk dua serupa iaitu Mira Filzah dan selebriti muda yang sedang meningkat naik iaitu Qasrina.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Nama Qasrina menjadi perhatian netizen memandangkan beliau antara pelakon baru yang memiliki wajah iras seperti Mira Filzah. Malah Qasrina juga berkongsi kerjaya sama seperti Mira Filzah.

7A35F14F 6B41 4465 A2AA F9AB2DAA7242

Gaya tudung pun sama tatkala melihat Mira Filzah dan Qasrina ini. Qasrina juga pernah memuatnaik foto bersama Mira dan mencuri perhatian netizen dengan wajah iras mereka.

Persamaan mereka boleh diukur dari segi bentuk tudung yang masing-masingnya sesuai dengan imej bertudung bawal dan bentuk muka mereka.

2828A921 2BF5 49C7 BE58 12BB7125DF4A

Baru-baru ini, salah sebuah video yang dikongsi oleh instagram Astro Gempak telah menunjukkan wajah Qasrina yang mirip Mira Filzah dari pandangan sisi. Sekali imbas memang serupa Mira Filzah dari tepi hehe..

Video dimuatnaik Astro Gempak itu telah menerima 127,000 tontonan dan respon daripada netizen.

Rata-rata netizen memuji wajah cantik Qasrina dan ada juga sebahagian. etizen akui, wajah Qasrina lebih cantik berbanding Mira Filzah.

Walau bagaimana pun, masing-masing mempunyai kelebihan yang tersendiri. Kan? Mira Filzah ada kecantikannya yang tersendiri.

“Yelah sama cantiknya nampak sopan, both cantik mira and qas ni, cantiknya dia nampak kelembutan di situ”-Netizen

3B2F7CAC 58BF 4BD1 874B E98EDC3605DB

Cantiknya tengok Qasrina, memang boleh jadi kembar Mira Filzah ni kan. Cara dia berlakon pj  nampak sangat berbakat dan boleh nanti gantikan Mira Filzah kan. Mira sekarang tidak berapa aktif berlakon mungkin di sebabkan komitmen sebagai isteri dan ibu.

8947C36E AFFB 4F1D B30C D803A52C981E

Qasrina juga di kakan pemilik brand tudung al humaira betul ke? kalau betul rupanya Qasrina ini seorang yang sudah berjaya sebelum popular menjadi pelakon. Brand tudung tersebut sudah lama menjadi kegemaran wanita kerana kualiti dan designnya nya yang sangat cantiik dan harga berpatutan. Semoga Qasrina berjaya di dalam apa jua bidang di ceburi.

Sumber: Instagram Astrogempak

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!