Connect with us

Hiburan

“Si ayaam ini laju betul bercakap”- netizen

Published

on

Naim Danial nama tu tidak asing lagi dalam industri hiburan. Naim yang sebelum ini kita kenal sebagai pelakon cilik yang berbakat besar telah pun meningkat dewasa. Dari Naim kecil kita selalu menonton drama lakonan nya, sangat berbakat dalam apa jua watak yang di berikan. Naim kini bukan sahaja seorang pelakon tetapi sangat aktif dalam nyayian. Hebat menjadi seorang komposer, semua lagu yang naim cipta pasti akan viral dia radio dan televisyen.

Bagi Min memang Naim ini sangat berbakat dan kreatif dalam dunia artis. Naim yang kita kenal juga jarang mendapat gosip h0t ataupun gosip skandal, mungkin dia hanya fokus dengan kerjayanya sebagai artis. Naim juga sangat soft spoken dan sangat sopan apabila berbicara dengan seorang yang lebih tua mahupun tidak somboong dengan peminat.

Baru baru ini tular mengenai nyanyiannya bersama Sassy yang mendapat kritikan pns Mummy Mas idayu. Pasangan duo ini di katakan pasangan kegemaran dan kesayangan mummy tetapi tiba tiba sahaja mendapat kri tikan pdas mummy. Terutamanya part nyayian Sassy. Sassy juga di katakan sangat emo sampai menangis

Tetapi bila di lihat reaksi Naim, dia sangat profesional dan menerima apa jua krit ikan daripada mommy dengan baik dan hanya tersenyum apabila mummy marah. Biasalah kan lelaki lebih kental dari perempuan kan.

Tengah sibuk menyertai pertandingan Duo Naim juga bakal bertanding di Ajl tidak lama lagi dan juga kekal aktif berlakon. Fuh hebatkan, drama terbarunya high council mendapat sambutan hang4t daripada peminatnya.

Naim membawa watak Ayaam fuh ser4m min tengok skrip watak ayaam punyalah panjang kena hafal. Watak ayaam juga terkenal dalam siri ini juga sebagai seorang lelaki yang lebih lem buut dan suka bercakap laju.

Naim sangat berbakat dan menjiwai watak ayaam dengan baik, cara percakapan cara jelingan mata dan cara berjalan pun memamg min respect menjadi betul kan.

Rasanya ramai yang kagum dengan watak Naim dalam drama High Council kan, Memang terbaik. Bagilah watak apa pun Naim tetap akan usaha membawanya dengan baik.

Ramai netizen kagum dengan watak ayaam yang di lakonkan Naim, ramai juga berpendapat watak ayaam memang bercakap laju je. Macam mana lah cara Na im hafal skrip tu ye.

Apa apa pun tak sabar rasanya. untuk tengok sambungan cerita ini di astro kerana banyak juga babak yang min suka, dan paling tak sabar nak tengok watak ayaam ini lah sangat sempoi dan mantap. Semoga Naim sentiasa suksess dalam apa jua bidang yang dia ceburi. Jom like komen dan share.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!