Connect with us

Hiburan

“She dah kuros she terus dapat anak ikan laa, sump4h cantik” – Netizen

Published

on

Jika sudah berbakat dalam dunia lakonan sudah pasti berikan apa jua watak dalam drama pasti beliau akan mendapat lakonkan dengan baik. Fasha Sandha bersama “anak ikannya” iaitu Afiq Shazwan, memang sama-sama berbakat apabila setiap lakonan mereka memang menjadi real. Fasha yang tidak nampak tua diwajahnya kelihatan sama muda seusia dengan Afiq.

Melihat Fasha yang kini sudah menjadi kuyus dan rampiing semenjak beliau melahirkan anak mereka Aisha Amaira, semakin kuyus dan cantik dan semakin banyak tawaran berlakon untuknya.

Beliau kini menjadi Datin Safira didalam drama yang menjadi kegemaran penonton, malah peminat juga menyukai watak yang dibawa oleh Fasha Sandha. Memang menjadi apatah lagi gandingannya dengan Afiq Shazwan.

Drama tersebut membuatkan Fasha lebih kelihatan muda apabila bergandingan dengan orang yang muda lebih darinya.

Malah beliau juga kelihatan sangat sesuai dengan watak sedemikian. Meskipun begitu ramai tertanya adakah hubungan mereka begitu rapat sehingga bersentvhan sedemikian.

Lihatlah perkongsian yang membuatkan peminat menjadi tanda tanya dek kerana Fasha selesa disentvh oleh ramai lelaki dan antara pelakon yang memegang erat tangannya adalah Afiq Shazwan dan Keith Foo. Mungkin suaminya Aidil tidak mar4h, kebarangkalian sudah memahami itu adalah kerja isterinya dalam lakonan.

Aidil dan Fasha saling memahami satu sama lain dan mereka sudah sepakat didalam kerja tidak perlu cembvru. Apatah lagi ramai menyaksikan sambil ditemani juga suaminya sendiri. Ramai yang perlu faham akan kerjaya sebagai pelakon ini memang begitu.

Memang benar Afiq Shazwan adalah “anak ikan” Fasha Sandha tetapi ia adalah didalam drama tersebut. Memang ia rakaman untuk drama tersebut ,jadi keligatan mesra semacam. Itupun sebab kerana drama tersebut.

Netizen dan peminat ris4u dan ambil berat tentang Fasha. Itulah kerana mereka bertanya. Sudah pasti Aidil selaku suami tahu akan apa yang perlu dijaga dan ditegvr. Pelbagai komen lagi netizen berikan. Lihatlah antara komen mereka.

Fasha sudah lama berkecimpung didalam dunia seni, bukan saja itu malah beliau memiliki beberapa buah filem dan drama yang telah beliau lakonkan. Memang legend lah kiranya.

Sumber: ig fashasandha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!