Connect with us

Hiburan

“She dah kuros she terus dapat anak ikan laa, sump4h cantik” – Netizen

Published

on

World Wide24.com F5a3851eb836c766b9f1c7c05d9851a5 Scaled

Jika sudah berbakat dalam dunia lakonan sudah pasti berikan apa jua watak dalam drama pasti beliau akan mendapat lakonkan dengan baik. Fasha Sandha bersama “anak ikannya” iaitu Afiq Shazwan, memang sama-sama berbakat apabila setiap lakonan mereka memang menjadi real. Fasha yang tidak nampak tua diwajahnya kelihatan sama muda seusia dengan Afiq.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat Fasha yang kini sudah menjadi kuyus dan rampiing semenjak beliau melahirkan anak mereka Aisha Amaira, semakin kuyus dan cantik dan semakin banyak tawaran berlakon untuknya.

World Wide24.com B7d216c023466aad1b88bbe13eab63a0

Beliau kini menjadi Datin Safira didalam drama yang menjadi kegemaran penonton, malah peminat juga menyukai watak yang dibawa oleh Fasha Sandha. Memang menjadi apatah lagi gandingannya dengan Afiq Shazwan.

Drama tersebut membuatkan Fasha lebih kelihatan muda apabila bergandingan dengan orang yang muda lebih darinya.

Malah beliau juga kelihatan sangat sesuai dengan watak sedemikian. Meskipun begitu ramai tertanya adakah hubungan mereka begitu rapat sehingga bersentvhan sedemikian.

World Wide24.com D69b9ea6aa1b3ad63d024aca6fc652b2

Lihatlah perkongsian yang membuatkan peminat menjadi tanda tanya dek kerana Fasha selesa disentvh oleh ramai lelaki dan antara pelakon yang memegang erat tangannya adalah Afiq Shazwan dan Keith Foo. Mungkin suaminya Aidil tidak mar4h, kebarangkalian sudah memahami itu adalah kerja isterinya dalam lakonan.

Aidil dan Fasha saling memahami satu sama lain dan mereka sudah sepakat didalam kerja tidak perlu cembvru. Apatah lagi ramai menyaksikan sambil ditemani juga suaminya sendiri. Ramai yang perlu faham akan kerjaya sebagai pelakon ini memang begitu.

World Wide24.com A2a3dd556c3ddef37bc36207416e8c01

Memang benar Afiq Shazwan adalah “anak ikan” Fasha Sandha tetapi ia adalah didalam drama tersebut. Memang ia rakaman untuk drama tersebut ,jadi keligatan mesra semacam. Itupun sebab kerana drama tersebut.

Netizen dan peminat ris4u dan ambil berat tentang Fasha. Itulah kerana mereka bertanya. Sudah pasti Aidil selaku suami tahu akan apa yang perlu dijaga dan ditegvr. Pelbagai komen lagi netizen berikan. Lihatlah antara komen mereka.

World Wide24.com Cbcccb89b3906ccfff87bdecc8b48ed5

Fasha sudah lama berkecimpung didalam dunia seni, bukan saja itu malah beliau memiliki beberapa buah filem dan drama yang telah beliau lakonkan. Memang legend lah kiranya.

Sumber: ig fashasandha

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!