Connect with us

Hiburan

“Seronok tgk semua bangun, mcm budak2 dia punya happy tu. Tahniah Tokti”- Netizen

Published

on

9FFADA36 DCC7 4189 8BB2 1ECDBE8FC429 Scaled

Artis nombor satu Malaysia Dati Seri Siti Nurhaliza atau lebih mesra dengan gelaran Tokti selalu membanggakan Malaysia dengan bakat dan persembahan beliau. Tok ti bukan sahaja kebanggaan negara bahkan artis kesayangan rakyat Malaysia, semua sayang tokti bukan sebab dia berbakat besar tetapi sememangnya seorang yang sangat baik seperti yang kita tahu perwatakan Tokti ini lah yang membuatkan dia tidak dapat dia tandingi oleh mana mana artis di Malaysia. Tetap nombor 1 di hati rakyat Malaysia.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Datang lah beribu artis yang berbakat pun rakyat Malaysia tetap setia meletakkan Tokti sebagai idola dan artis kesayangan mereka. Ramai peminat Tokti berkongsi berpengalaman kali pertama berjumpa dan bergambar dengan Tokti ramai yang terget4r get4r ggup terpesona lah macam macam rag4m.

8041B517 1495 494F ADC4 A68385845E42

Mana taknya peng4ruh Tokti sangat besar dalam industri seni daripada min kanak kanak sampailah sekarang dah tua dh. Tetap tokti nombor satu.

Seperti yang kita tahu, Tokti selalu membuat persembahan dan konsert. Setiap kali persembahan pasti tidak akan mengecewakan peminatnya. Tetapi seperti yang kita sedia maklum dari semalam viiral tentang nyayian Tokti dalam lagu t4mil.

Merem4ng buulu r0ma dengar nyayian Tokti memang terbaik merdu setiap pat4h perkataan Tokti sebut ramai cakap betul dan hebaat. Tak sangka Tokti berjaya membawa lagu ini dengan baik tanpa ada salah sebutannya.

Dari semalam lagi ramai yang berkongsi pendapat dan ramai peminat Tokti memberi pujiaan dan ucapan tahniah Tokti berjaya membawanya dengan sangat baik. Semua terpaaku dan kgum dengan persembahan tersebut

7168869B 9165 4566 8E6D 5FB7A96C5ADC

Tetapi kita tidak tahu di sebalik takbir Tokti berlatiih kan. Hari ini tokti berkongsikan video di sebaliik takbir persmbahannya di konsert Ar Rahman tu. Gigiih Tokti berlatiih walaupun beberapa minit untuk naik pentas pun tetap berlatih berlatih dan berlatih

Part yang paling tersentuuh nampak sebelum Tokti naik pentas, dia sempat berdoa dan nampak di rauut wajah nya yang dia sangat risaau dan berdebaar. Artis berpengalaman macam tokti pun ada rasa takut lagi buat persembahan tapi nampak sangat Tokti ini dia sangat profesional kan.

Ucapan Tokti hari ini pun sedikit mengusik hati ramai peminatnya bila tokti memberitahu yang dia sememangnya berusaha sehabis baik untuk memberikan yang terbaik bukan untuk dirinya tetapi untuk peminatnya dan sudah tentu untuk Malaysia.

65E5E4C8 1998 4FC9 8EAD 976A091F2C96

Wah ucapan ini walaupun nampak simple tapi sangat mengajar semua untuk tetap berjuaang demi negara. Semangat Tokti juga patut di beri pengajaran untuk semua penyanyi malaysia supaya jangan terlalu lah maanja sangat kalau di marah di teguur siki terus menangiis.

Menerusi perkongsian daripada salah satu team tokti juga, dia berkongsi tentang di sebalik takbir sebelum dan selepas persembahan. Comel tengok tokti duk berlatih dengar dan ulang lirik tu sebelum persembahan. Tanpa muzik pun merduu

Selepas persembahan pula, nampak Tokti sangat happy puas hati dan betul betul teruja dengan persembahan dia di konsert A R Rahman. Nampak raut wajah tokti dah tak berdebar macam sebelum persembahan.

908213FC 9195 43E6 9057 C1C87DB3FD93

Apa apa pun persembahan lagu t4mil pertama Tokti telah membuatkan Malaysia bangga, Tahniah untuk Tokti kerana telah buat sehabiss baik dan mengharuumkan nama Malaysia Semoga Tokti terus suksess dalam apa jua bidang yang di ceburi.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!