Connect with us

Hiburan

“Semua tertanya-tanya, siapa tolong ambil video haha” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 7e15a5097834c9570a5b64ab156e62ed

Ummi Nazeera dan suaminya memang dikenali ramai apatah lagi suaminya suka mengusik dan seorang yang pelawak rupanya. Semenjak suaminya dikenali dan diikuti oleh ramai peminat Ummi, bahkan sehingga sekarang ramai yang suka akan menanti juga cerita daripada Izzar sendiri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Melihat perkongsian ini ramai juga yang menjadi tertanya-tanya apakah mereka mempunyai jurugambar sendiri. Ini kerana sering terlihat Dr Izzar dan isterinya selalu ditemani dan diambil video.

Perkongsian beliau sering saja mendapat tanda sukaan yang banyak daripada peminat beliau bahkan ramai yang suka dan memang menantikan muatnaik daripada beliau, walhal beliau bukanlah artis tapi beliau seorang yang suka berjenaka dan menghiburkan.

World Wide24.com D7767f26f2b5d6df91f8788e7b69867a

Ramai juga yang mahu tahu siapakah yang mengambil gambar dan video sekiranya ia adalah daripada perkongsian hantaran Dr Izzar. Selalunya mereka berdua bersama suami isteri , namun mereka agak sukar untuk dikesan siapakah yang mengambil video mereka.

Jika sebelum ini pon masih belum mendapat jawapan sehingga ke hari ini masih tidak mendapat hawapan siapa yang mengambil video tersebut. Ummi Nazeera memang selalu aktif didalam jemputan pelbagai acara.

World Wide24.com 7bd1bb68116b1addf1b98fdbe1b9b38b

Perkongsian ini selalu saja membuatkan peminat dan ini penuh tanya, dan siapa agaknya yang merakam semua kenangan tersebut. Sebenarnya Dr Izzar memang seorang yang suka melawak, setiap perkongsian ada sahaja usikan untuk isteri tercinta.

Dr Izzar sentiasa menyatakan bahawa beliau selalu menjadi terbiar dan disidai bahkan kali ini juga masih disidai namun kali ini sedikit berbeza dek kerana ada yang menemani. Iaitu anak mereka. Setiap kata-kata beliau memang diselitkan dengan ayat lucu bahkan ramai yang suka dan sentiasa terhibur.

World Wide24.com 210650ef9e1b0ba664a9784fb86ff5fd

Perkongsian Dr sentiasa mendapat tempat dihati prnonton bahkan rata-rata yang membaca adalah semuanya membaca kapsyen yang ditulis oleh Dr Izzar. Memang seorang penulis yang baik bukan sahaja suami dan peneman yabg setia.

Pelbagai komen menatik daripada pengikutnya bahkan Dr juga mempunyai peminat yang juga peminat isterinya. Lihat antara komen netizen semua. Ramai juga yang terhibur dan suka akan perkongsian Dr.

World Wide24.com 582c531d3757ad1fe186780537ca8a6e

Beliau sentiasa menjadi watak yang berjaya bahkan sebenarnya beliau juga suka mengusik isterinya. Watak dan mimik muka juga sangat penting untuk mengusik isterinya itu.

Sumber; ig drizzar

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!