Connect with us

Hiburan

“Selamba bapak dia je langkah mcm tu”- Netizen

Published

on

2BD07F1F 98EA 4D59 A536 4A41F5FE6921 Scaled

Drama ku akad kau dengan bismillah setiap hari trending di tv3 lantaran isu viiral sebelum drama tersebut di tayangkan. Drama ini di lakonkan barisan pelakon yang hebat dan berbakat. Gandingan Aliff Aziz bersama sophia sudah cukup membuatkan drama ini viiral kerana Gosiip mereka sebelum ini.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Aliff mempunyai bakat besar dalam nyanyi dan juga sangat berbakat dalam bidang lakonan. Aliff pernah memberitahu media sebab kenapa dia come back untuk join pertandingan gegar vaganza sebelum ini adalah sebab dia ingin mencari rezeki untuk keluarga.

593E93B8 12F4 42E6 9D4C F7B3B0FF58E6

Aliff di nobatkan juara gegar vaganza dan semakin aktif berlakon di dalam drama. Lakonan Aliff masih berbiis4 seperti dulu. Drama Aliff bersama intan najuwa sebelum ini telah mendapat pujian ramai kerana keserasian drama tersebut menyerlahkan lagi bakat Aliff Aziz dalam dunia lakonan.

Bagaimana pula drama Aliff bersama Sophia ye, kalau dari segi fizikal sudah padan sebab sama cantik sama hensem bagaimana pula dari segi chemistry mereka berdua di dalam drama ini. Banyak adegen romantiik di tayangkan memang terserlaahlah keserasian di dalam menjiwai watak masing masing.

ADA4D65F 911F 4972 A123 3E5FB2E96AE1

Ramai yang memberi komen sangat best, ada juga memberi komen keterlaluan sebab Aliff sepatutnya menjaga batasnya ketika berlakon. Drama ini mengisahkan Raisya dan Luth di fittnah dan di perangkap sehingga menyebabkan Raisya melarikan diri ke sabah. Raisya sangat maalu dan terluuka dengan apa yang berlaku sehingga dia tidak dapat memaafkan luth.

Mereka akhirnya berkahwiin demi dend4m Raisya kepada Luth dia terima dan bertekad untuk membuat Luth menderiita sampailah dia jtuh cinta.

Menerusi perkongsian dari instagram tv3 scene romantiik Luth dan Maira tengah tiduur atas katiil telah mencetus ketidak puasan hati netizen kerana scene seperti itu tidak harus di lakonkan. Ramai juga berpendapat, Tidak boleh ke pelakon yang pernah join tabliigh ini jaga batas ketika berlakon

21B7C534 FA7D 4BD8 BF87 AA6CCCAF7F85

Scene tersebut hanya perangkap Maira kepada Luth dan Raisya kerana Maira cuba untuk rmpas Luth daripada Raisya kerana cintanya yang tak terbalas dari dulu. Maira mengatur langkah membuat perangkap dengan mencuulik Luth dan tidur bersama luth.

DB946D09 8E7C 487E B535 111A2D255517

Ramai juga yang tidak berpuas hati, watak Jasmine selalu kena jadi penggoda yang cinta tak terbalas sahaja ke. Aliff pula seharusnya menjaga batas jangan hanya tadah sahaja jasmine tidur atas badan dia macam tu. Menurut netizen lagi macam mana perasaan bella kalau tengok scene ini.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!