Connect with us

Hiburan

“Sekali dia b4ntai korea yaa naya pakcik nak paham”- Sharnaaz Ahmad

Published

on

World Wide24.com 42aef0245fce597acabf025f0bec352b

Meskipun sebelum ini Sharnaaz cuba merahsiakan hubungan cintanya namun beliau tidak mampu terlepas daripada menjadi perhatian netizen yang dapat menghidu mengenai hubungan percintaan beliau bersama seorang pelakon wanita yang sedang meningkat naik iaitu Amelia Christie.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Malahan hubungan cinta pasangan pelakon ini semakin hangat di perkatakan setelah Sharnaaz secara terbuka membawa teman wanitanya itu ke malam gala filem lakonnannya iaitu Polis Evo 3 baru baru ini.

Pasangan kkasih ini juga semakin terbuka untuk berkongsikan hubungan mereka kepada umum. Baru- baru ini Sharnnaz di lihat memberikan ucapan hari lahir sewaktu hari ulang tahun Amelia.

Amelia juga memuatnaik video beliau meraikan hari ulang tahun kelahirannya itu bersama Sharnaaz dan Jebat.

World Wide24.com 01ce7e43886726f0638e28412c1cc1ed

Sharnaaz tidak terlepas daripada soalan mengenai teman wanitanya itu namun Sharnaaz enggan meletakkan harapan yang terlalu tinggi dan menyifatkan hubungan beliau masih dalam fasa saling mengenali hati budi dan berkawan.

Sebagai seorang yang sangat mementingkan keluarga, Sharnaaz di lihat sebagai seorang bapa yang sangat penyayang dan sanggup melakukan apa sahaja buat anak kesayangannya Jebat Jayden.

World Wide24.com Ab0a937e2b97638f3d4bb67701833147

Pastinya tidak mudah untuk Sharnaaz sendiri untuk menerima mana mana wanita dalam kehidupannya sekiranya tidak dapat menyesuaikan diri bersama anaknya Jebat.

Bagaimanapun situasi berkenaan tidak berlaku kepada Amelia apabila Jebat menerima baik kehadiran teman wanita bapanya itu. Amelia juga pernah berkongsi hantaran di Instagram story beliau menerima kiriman bunga Orkid yang di kirimkan oleh Jebat.

Menerusi satu perkongsian di media sosial, satu hantaran terbaru di Instagram Amelia Christie telah menarik perhatian netizen. Amelia memuatnaik gambar beliau dan Sharnaaz bersama kapsyen bahasa korea.

Kapsyen berkenaan apabila di alih Bahasa daripada Bahasa Korea ke Bahasa Melayu membawa maksud ‘my love’ yang di tujukan khas buat kkasih hatinya pelakon Sharnaaz Ahmad.

World Wide24.com E68cafc42c9ddf9c95e6a605352e055e

Hantaran berkenaan mendapat perhatian daripada Sharnaaz sendiri apabila turut meningg4lkan komen di gambar tersebut. Seloroh Sharnaaz lagi, beliau tidak memahami apa yang di tulis oleh Amelia memandangkan tulisan berkenaan dalam Bahasa Korea.

Rata- rata para netizen ‘membantu’ Sharnaaz dengan meminta beliau untuk melihat di bahagian alih Bahasa bagi memahami perkataan yang di tulis oleh kkasih hatinya itu. Netizen juga turut menjelaskan maksud perkataan yang di tulis oleh Amelia. Berikut di kongsikan komen- komen netizen.

World Wide24.com 4e8719cadc46a0fa09b5a4427e8286ba

Melihat gelagat pasangan kkasih ini yang sedang hangat bercinta, netizen mendoakan supaya pasangan ini cepat naik pelamin dan mendoakan hubungan mereka berdua juga berkekalan.

Netizen turut memuji kejelitaan Amelia dan berkata mereka tidak jemu melihat wajah jelita Amelia menerusi beberapa hantaran di instagramnya.

Sumber: ig ameliachristie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!