Connect with us

Hiburan

“Sebijik mcm mak dia Azrinaz, cantik rupa melayu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 5bccc11b9f022ea4efde294b67d68d29

Apabila sedang berlangsung istiadat perkahwinan Putera Mateen dan Dayang Anisha, pasti tertumpu juga kepada ahli keluarga yang lain. Iaitu adiknya, Puteri Ameerah, anak kepada Sultan Brunei ini memang seringkali menjadi perhatian warganet apatah lagi setiap majlis beliau akan kelihatan sangat cantik dan manis sekali. Begitu juga beliau pasti akan mengenakan busana yang tradisional, bangsawan melayu.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Ibu kandungnya telah berpiisah dengan Sultan Brunei pada tatkala mereka masih kecil lagi dek kerana ketika itu Azrinaz membiarkan anak kecil mereka tinggal di istana. Dengan dicer4ikan dan hampir tidak boleh berjumpa anak yang lain sekalian.

World Wide24.com Bf9013f8ce4b29c1206709b90397c91b

Inilah wajah Azrinaz, ibu kandung kepada putera dan puteri raja Brunei ini, namun mereka mengenali ibu kandung mereka selepas mendapat perkenan daripada Sulten Brunei untuk berjumpa. Lihat wajah puteri Ameerah ini memang muka melayu kita.

Muka melayu yang cantik ini sangat menjadi tatapan umum dan sentiasa dilihat oleh netizen, malah mereka tidak pernah lupakan bahawa suatu ketika dahulu seorang pembaca berita iaitu Azrinaz adalah ibu kandung mereka.

World Wide24.com C78f2340b6a1fd7cf58cccc6f38a7064

Walaupun kacukan melayu akan tetapi kecantikan semulajadi jelas mirip dan iras seperti Azrinaz sekarang ini. Sekarang pun beliau tampak muda dan masih lawa serta cantik yang semulajadi tanpa perlu bersolek tebal.

@dytmawb

#princessameerah di majlis berbedak #princemateen dan #dayanganisha malam ini, she looks so stunning 🤩🤩 #majlisberbedak #princemateenofbrunei #dayanganisharosnahbintiadam #princessameerahwardatulbolkiah #fyp #bruneiroyalfamily #fypシ #royalwedding #princessameerahwardatulbolkiah #princessameerah🇧🇳

♬ love on top –

Memang mukanya sangat iras dan supaya anaknya tidak pernah melupakan bahawa ibunya sentiasa ada berdoa kepadanya, muka melayu sangat, tapi memang antarabangsa lawanya puteri Ameerah tidak ada tandingannya. Cantik sangat ni.

World Wide24.com 20ae13aa7a8c02e7f78bc78d65510be0

Sopan santun orangnya bahkan ramai yang memuji memang mempunyai martabat yang tinggi apatah lagi kerabta diraja. Dilihat sangat murni dan putih bersih seri wajah Puteri Ameerah ini, sama seperti ibunya Azrinaz.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini, bahkan ramai yang memuji sama iras dengan wajah ibunya apatah lagi putri Ameerah yang jelas mirip ibunya. Cantik dan menawan meskipun memiliki wajah melayu.

World Wide24.com E7d257a6924fa44e5c6f71cd089dc9db

Memang ramai bersetuju bahawa naak perempuan Sultan Brunei ini memiliki wajah yang seiras dengan wajah ibunya iaitu Azrinaz, mereka sangat mirip dan seperti untuk ingat akan ibunya.

Sumber: tiktok dytmawb

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!