Connect with us

Hiburan

“Risau aku kau macam nangis ek” – Netizen

Published

on

Nadia Hasan seorang penyanyi yang asalnya dari sebuah realiti tv, dan sekarang lebih dikenali sebagai seorang pengacara kerana lebih banyak mengacara pelbagai rancangan tv.

Perkongsian beliau membuatkan ramai yang terhibur dan memberikan komen pada perkongsian tersebut. Tidak sangka ada juga wanita yang bersikap sedemikian kerana selalunya seorang wanita akan mahukan kesempurnaan namun Nadia terlepas tentang itu.

Dek kerana kalang kabut mahu keluar rumah, beliau menyarungkan selipar tanpa melihat terlebih dahulu. Setibanya di pekan dan apabila sampai destinasi beliau melihat beliau telah mem4luk4n diri sendiri.

Ini kerana apabila beliau melihat ke bawah, rupanya beliau telah memakai selipar yang berlainan jenis. Dan ia sangat membuat dirinya segan sendiri walhal orang sekarang sudah tidak kisah tentang itu.

Ini kerana telah banyak fesyen yang berlainan jenis selipar kanan dan kiri. Malah ada yang berlainan warna dan corak. Jadinya jika Nadia mengenakan selipar demikian, orang ramai tidak akan perasan sehingga ia diberitahu.

Lihatlah wajah Nadia yang benar m4lu dengan sikapnya yang tergopoh-gapah itu. Disebabkan kalang-kabut jadinya beliau tidak perasan akan selipar yang disarungkannya. Sendiri yang mendapat m4lu.

Penampilannya kini lebih bergaya dan semakin bertambah rezekinya apabila beliau lebih suka berbicara. Perkongsian du media mendapat banyak sukaan dan ramai memberikan komen kerana terhibur dengan keletahnya. Kerana amat jarang perempuan yang cuai bab penampilan.

Rupanya beliau telah berkahwin dan ramai yang tidak tahu akan perkara itu. Lama menyepi di industri seni tetapi masih berada didalam media dan sentiasa menjadi perhatian netizen apatah lagi peminatnya.

Pelbagai komen menarik dan membuatkan Nadia merasa selesa selepas memuatnaik tentang perkara itu di media. Mendapat sokongan dan ramai menyatakan bahawa memang trend sekarang memakai selipar berbeza corak.

Penglibatan beliau agak kurang didunia seni namun beliau masih bertahan dan namanya masih ada pada dunia seni meskipun tidak banyak tawaran nyanyian dan jemputan. Namun peminat masih setia bersamanya meskipun sebagai pengacaraan.

Sumber: ig nadiahasnan

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!