Connect with us

Hiburan

“Rambut masuk dalam pinggan ke tu” – Netizen

Published

on

Air tangan isteri adalah yang paling diutamakan bagi memikat hati dan peerut suami, walaupun masih berusia muda untuk perkahwinan, tapi memasak perlu dipelaj4ri agar dapat sentiasa memasak untuk suami tercinta. Pada tahun 2023 Eina Azman atau Datin Paduka Eina Azman, mesra disapa Eina membuatkan satu Malaysia terkesan dek kerana titisan airmatanya. Rupanya sedikit slah faham dibuat oleh suaminya. Kini beliau sudah kembali bersemangat semula.

Sebenarnya tiada apa yang dirahsiakan oleh suaminya, hanya beliau seorang yang ‘overthinking’, namun setelah mendapat penjelasan daripada suaminya, barulah reda semuanya.

Setelah lama menyepi dalam perkongsian beliau memasak, kini beliau kembali dengan beraneka menu baharu. Malah penampilannya masih sama dan ceria seperti sebelum ini. Semangatnya tetap baharu apatah lagi semenjak ada produk terbaru keluarannya.

Beliau memasak dengan baik sekali, malah setiap masakkannya akan membuatkan ramai yang terliiur dna paati akan mencuba resepi perkongsiannya itu. Pasti netizen ramai menyokong bahawa suaminya tidak akan mencari yang lain dek kerana Eina pandai memasak dan menjaga hati suami.

Lihat perkongsian yang dimuat naik tentang resepi masakannya, memang terliiur dan pasti sedap serta lazat rasanya. Namun terlihat pula rambut Eina yang panjang itu masuk ke dalam makanan. Sampai masuk pun tak sedar ye Eina.

Bukan itu sahaja sudah menjadi trend agaknya makan berdiiri ramai instafamous dan artis yang suka buat review makan atau masak suka try makanan atau makan terus sambil berdiri

Bukan sahaja mata netizen, malah peminat-peminat beliau turut melihat raambut yang termasuk dalam pinggan makanan Eina namun beliau masih tidak perasan dan meneruskan makan. Sedap sangat makanan tersebut sehingga tidak sedar akan raambut masuk ke dalam pinggan.

Eina sentiasa menghias dan mendandani anak beliau dengan pakaian yang kemas dan cantik. Malah anak-anaknya sangatlah comel dan bijak pandai berbahasa inggeris. Seronok tengok anak perempuan Eina sebijik muka Eina.

Pelbagai komen yang nampak raambut Eina ke dalam pinggan, banyak juga puji kepakaran memasak Eina. Pasti suami sayang dan tidak akan diganggv peny0ndol.

Walaupun perkara sebelum ini telah selesai namun masih ada yang menasihati Eina supaya jangan mer4juk lagi dengan suaminya. Bukan itu sahaja soal kuali pun ditanya dan dipuji mengatakan kuali beliau sangat comel. Datin pun kalau memasak selalu cantiik kan siap pakai baju cantik makeup macam mana suami tidak sayang.

Suka sangat dengan setiap perkongsian daripada Eina sebab dia memasak suka cmpak cmpak dan memang nampak menyelerakan. Biasalah kalau sudah mahir masak sudah tentu cmpak pun sedap. Resepi datin juga nampak sangat simple dan kreatif mana taknya paprik tu tidak pernah kita buat macam itu tapi idea dari datin Eina macam best pulak campur telur lagi kan.

 

Sumber: ig einaazman

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!