Connect with us

Hiburan

“Rambut bau clor0x sampai harini” – Amar Baharin

Published

on

Selalu sahaja trend yang Pak Mat Western akan buat untuk menarik minat pelanggan. Menggunakan artis sebagai iklan dan inilah memang satu cara iklan yang paling berjaya.

Apatah lagi artis yang mempunyai ramai peminat, Amyra Rosli dan Amar Baharin adalah salah satu selebritibyang juga popul4r, dan selalu juga mendapat perhatian netizen. Mereka juga berbakat dalam dunia lakonan dan mempunyai keserasian yabg luar biasa.

Sudah pelbagai watak yang diberikan oleh Pakmat Western dan ini juga adalah watak baharu. Meletak baldi dikepala suaminya dek kerana merasa curig4 akan suaminya, namun rupanya Amar melihat laman ig Pakmat Western.

Lama baldi di letak di kepalanya sehinggakan ada bau clor0x melekat pada kepala dan rambvtnya namun dek kerana sayang dan adanya upah seperti Pakmat Western, sanggup Amar lakukannya.

Mungkin inilah yang dikatakan sayang membuktikan apa sahaja demi cintanya. Ditelukup kepala dengan baldi yang berbau clor0x pun tidak mengapa, asalkan si isteri gembira dan bahgia.

Lihatlah video lakonan mereka yang sudah pasti dirindui oleh peminat semua. Ini lah cara melepas rindu apatah lagi mereka berdua amat jarang untuk berlakon sekarang ini. Semenjak menjaga kedua anaknya, dan mahu fokus pada keluarga saja.

Mereka masih kekal dalam industri seni meskipun telah lama tidak berlakon akan tetapi lebih banyak menjadi duta produk. Mereka sentiasa bersama dan dapat kerja juga dalam kerjasama yang sama dengan syarikat.

Lihat mereka berlakon pasti akan ketawa dan melihat mereka sama seperti didalam lakonan drama yang mereka sedang bercinta. Keserasian mereka membuatkan ramai peminat suka akan mereka apatah lagi mereka tidak suka berpur4-pur4.

Lawak melihat komen daripada Amar, yang mengatakan beliau punya rambvt yang berbau clor0x, ramai lagi yang memberikan komen-komen pada perkongsian tersebut. Lihatlah komen mereka.

Malah bukan sahaja mereka memberikan komen yang mereka terhibur dengan lakonan Amyra dan Amar malah ramai juga yang memuji kecantikan Amyra, termasuk rakan artis juga.

Sumber: ig aamyrarosli

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!