Connect with us

Hiburan

“Orang sebelah ni mcm tensi0n je nak kena menari”- Adira Suhaimi

Published

on

Kehadiran cahaya mata menceriakan lagi suasana rumah tangga setiap pasangan yang sudah berkahwin. Bila dapat melihat gelagat comel anak-anak, hiilang terus penat lelah bekerja. Bukan itu sahaja, kanak-kanak zaman kini dilihat lebih aktif menari menerusi aplikasi Tiktok walaupun masih kecil. Ada saja lagu trending yang menjadi ikutan anak-anak kecil. Lincah betul mereka menari sampai menjadi perhatian ramai tau.

Termasuklah anak perempuan penyanyi Adira Suhaimi yang cukup bijak dan cepat hafal step untuk menari. Buka saja lagu trending Tiktok oleh ibunya, pasti sudah tahu tarian yang sesuai untuk lagu tersebut.

Anak perempuan Adira yang dikenali sebagai Anggerik ini telah mula menjadi perhatian netizen apabila Adira sering berkongsi video bersama anaknya menari di laman Instagram.

Setiap kali Adira berkongsi video, mata netizen lebih tertumpu kepada anaknya Anggerik yang cukup aktif menari.

Tanpa hafal step, Anggerik dengan spontannya pandai mengikut rentak lagu. Tak perlu diajar oleh ibunya, anak kecil ini sudah tahu cara untuk menari. Dasyat kan?

Sementara itu, video Adira bersama Anggerik telah ditonton sehingga hampir 20,000 tontonan. Gelagat Anggerik ‘malas’ melayan ikut ibunya menari membuatkan netizen terhibur melihatnya.

“Malas dah anggerik layan mummy tu, geram lah tengok budak ni, pandai sangat”- Netizen

Untung Anggerik dapat mummy yang sporting. Adira pun layan je gelagat anak-anak dia, macam ni baru best dapat mummy yang suka ikut trend Tiktok hehe..

Sumber: Instagram Adirasuhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!