Connect with us

Hiburan

“nobita tak ada ke”- Netizen

Published

on

69F202C7 C738 42D1 94AF 4F9178F45E02 Scaled

Siapa yang tidak kenal dengan Fiza sabjahan seorang pengacara rancangan yang sentiasa di sukai wanita kini iaitu wanita hari ini. Rancangan ini menyajikan pelbagai bentuk ilmu ulasan dan juga perkongsian yang berkait rapat dengan wanita terutamanya isteri dan banyak juga ulasan tentang keluarga dan rumahtangga.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Rancangan wanita hari ini juga di kegemari para lelaki juga dan kini lebih wanita hari ini lebih terbuka dan banyak isu isu berkait rapat perjalanan rumahtangga perkongsian penyelesaian yang boleh membantu para suami di luar sana menimba ilmu dan pengetahuan.

ED07701D F2BC 40C8 806C 0108F95647FF

Tetamu jemputan juga bukan calang calang ramai terdiri daripada pakar pakar, artis dan juga selebriti terkenal membarisi jemputan setiap hari. Host juga terdiri daripada Uyaina fiza fahrin dan ramai lagi yang berpengalaman dalam pengacaraan dan pasti membuatkan rancangan tersebut tidak boring.

Selain itu, Fahrin adalah antara satu satunya kumbang di keluarga wanita hari ini dan sangat serasi bersama mana mana host wanita. Jika ada Fahrin pasti lebih berseri rancangan ini kan sebab kebiasaan lelaki akan lebih santai dan lawaak.

726EF7D8 B0F8 4C21 ABAF 1953152A0258

Menerusi perkongsian daripada instagram Fiza dia menyatakan suaranya tiba tiba hilaang mungkin kerana faktor kesihatan yang kurang baik. Semalam di rancangan wanita hari ini dia terpaksa mengacarakan rancangan wanita hari ini dengan suara karton dek kerana suaranya yang tak terkeluar.

Bukan senang ye nak jadi pengacara sesebuah rancangan tv, bagi Fiza dia akan berusaha lakukan yang terbaik walaupun terpaksa menggunakan suara karton.

Alahai kelakar betul apabila Fiza menyatakan yang dia hilaang suara dan hanya boleh menggunakan suara kecil sahaja. Tetapi suara kecil Fiza tiba tiba jadi suara doreamon. Sebijik sama kan siap buat buat lagi bercerita sang kancil tu.

A5DF6CCF 7AB9 459A 8BCA 830FD67FECE3

Sempoi betul lah Fiza ini di sokong pulak Fahrin jadi memang happening dan bertambah kelakar lah. Ramai juga memberi komen tak akan tiada nobita biasanya kalau ada doreamon pasti akan ada nobita kan.

Sempat lagi Fiza buat lawak untuk scene promo ketika live rancangan tersebut. Tiba tiba pula terkeluar suara sizuka pulak dan dia berguraau dengan Fahrin dengan menyatakn giant ingin menyatakan sesuatu di tujukan giant itu kepada fahrin. Menurut fiza di dalam perkongsian di instagramnya dia menyatakan dia mendapat sepenuh sokongan daripada partnernya Fahrin dan juga team whi. Berbelas tahun mengacara kali ini sahaja terpaksa menggunakan suara karton untuk mengacara.

18CC3ED9 0C87 45A2 8349 9FA1437BAA92

Comel betul lah mereka berdua ini saling support each other dan nampak sangat rapat serasi je mengacara bersama kan. Semoga rancangan wanita hari ini kekal menjadi pilihan nombor satu para wanita di luar sana tidak kira berkerjaya atau suri rumah.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!