Connect with us

Hiburan

“Ni bukan berlakon, ni lepas geraam”- Netizen

Published

on

86C0F9AD 8463 4525 B8C3 60003B55DEE6 Scaled

Nama puteri Sarah kini melonc4t naik lantaran ke s kecuraangan Syamsul Yusof dengan isteri barunya Ira Kazar. Puteri Sarah yang kita kenal dulu seorang yang sibuk uruskan rumahtangga seorang ibu dan isteri di rumah tetapi kini seorang wanita berjaya di dalam perniagaan dan juga kembali aktif berlakon. Kini drama terbaru Sarah adalah andai itu takdirnya. Sarah memengang watak umi di dalam drama tersebut sebagai kawan baik kepada wataak utama drama tersebut yang di lakonkan Hannah delisha.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Puteri Sarah juga banyak mendapat job dari modeling duta dan juga pelakon. Menurut puteri sarah sebelum ini dia sibukkan dirinya untuk menjadi seorang yang normal tanpa fikirkan ksaakitan yang dia rasa sebelum ini.

7E6A7B30 C6AF 4F3B 831F F6D01D955E95

 

Watak Umi atau Umairah di dalam drama ini sangat hebaat dan membuktikan yang wanita itu tidak lemaah. Watak yang di lakonkan Sarah untuk drama ini juga nampaknya sangat membuatkan dia sendiri teremosi dengan watak Azril yang sering menganiaya isterinya iaitu Aleeya yang di lakonkan oleh Hannah Delisha.

Setiap watak di dalam drama ini sangat menakjuubkan kerana setiap barisan pelakon juga dari pelakon yang betul betul hebat termasuklah Puteri Sarah. Sarah sangat hebaat berlakon dari dulu sampai sekarang.

F7D0FAD3 58A3 48C2 9426 27104A97D367

Bakatnya terserlah bukan sebab dia menantu pengarah terkenal tetApi sememangnya kariernya sebagai pelakon sudah mula naik sebelum dia berkahwin dengan syamsul. Kini Sarah kembali aktif dan kekal menjadi seorang pelakon yang betul betul hebaat.

Watak Umairah ini juga nampak sangat dekat dengan jiiwa dan dirinya kerana dia banyak mempertahankan hak hak wanita yang mungkin senaasib dengannya. Jadi mungkin Sarah sedikit teremosi apabila membawa watak ini ataupu sememangnya Umi ini adalah karekternya seperti itu dan sarah hanyalah menjiiwai dan membawa watak seperti pengarah mahukan.

Menerusi perkongsian ini dan episod semalam drama ini, cara sarah maaki Azril iaitu shukri yahya di dalam watak ini sangat hebaat sehingga trendiing dan viiral di tiktok. Setiap ungkapan yang di katakan sarah untuk babak ini sangat mendalaam sehingga ramai yang berpendapaat mungkin Sarah melepaskan geraam orang lain kepada shukri yahya.

B59D6D14 4A04 48A6 95A2 80BA558E8A27

gnas betul cara Puteri sarah marah shukri yahya tu nampak real betul sampai macam spontan pulak scenes ini. Sampaikan nampak Shukri yahya macam terkaku sekejap seperti terkjuut. Sebelum membalas balik maakian sarah itu.

64C124B9 694E 4CC3 8F5E 7C5341C52BB0

Yang sorang lagi itu ikram di dalam drama tersebut terdiiam terus tak tahu nak cakap apa. Mungkin siap terketar ketar lutut lagi takut dengan maakian sarah. Nampaklah dua orang pelakon ini terkejuut tetapi masih boleh berlakon dengan baik. Sampaikan puteri sarah gerakkan tangan depan tu terkena jambuul shukri pun masih terkaku shukri itu.

65BAFB04 1205 435E 8949 DC7510197D0C

Netizen juga ramai berpendapat yang Sarah berlakon sangat bagus sehingga trending dan viiral untuk watak Umi ini. Walaupun Sarah nampak sangat terem0si dan terlepas geraam seperti itu ramai yang memuji dan sepatutnya semua wanita jadi kuaat seperti Umi ini. Tetapi ramai yang berpendapat Sarah melepas geraam sakiit hati kepada suaminya kepada Shukri yahya. Kalau betul ksian juga shukri yahya jadi mngsa.

F99C10C9 15FF 4D6F 9128 F373A701FB10

Fuh hiidup betul lakonan diorang kan. Bukan setakat watak Umi tetapi watak Aleeya juga turut membuatkan ramai menangiis bersama sebab terlalu sediih tengok nasib yang terpaksa Aleeya tanggung. Watak yang di bawa Syukri yahya juga sangat hebaat sehingga ramai yang membenci Azril. Jom sama sama kita tonton lakonan hebat mereka di dalam drama andai itu takdirnya di astro ria pkul 10 malam.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

 

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!