Connect with us

Hiburan

“Muka mcm kembar je, masing2 pipi tu geramnye”- Netizen

Published

on

Sebagai adik-beradik, sudah tentu kita semua mempunyai rupa paras dan juga perwatakan yang sama dengan adik-beradik kita yang lainnya. Yelah, dah namanya ahli keluarga, tak jauh beza pun perwatakan kita semua dengan adik-beradik yang lain. Kalau abang persis sebegitu, pasti adiknya pun sama juga dengan nya.

Bahkan, kadang-kadang, muka sesama anak-beranak ni, sama sahaja. Macam c0py paste dibuatnya. Dah kalau ibu bapa sama, sudah pasti lah anak-anak pun mempunyai persamaan yang sangat ketara. Sebijik betul sama. Betul tak ?

Ada dimuat naik video anak-beranak kepada Awal Ashaari. Sedia maklum bahawa mereka telah dikurniakan dua orang cahaya mata yang bernama Lara dan juga Lila. Kedua-dua anak nya sangat cute sama seperti Awal dan juga Scha.

Pun begitu, telatah mereka juga sangat menghiburkan hati kita semua. Kedua-dua anak kepada Scha dan Awal ni sangat menghiburkan hati kita semua. Tengok gelagat mereka berdua, terus membuatkan kita semua tertawa dan terhibur hati dengan nya.

Keluarga tersebut kini sedang makan angin di Negara Jepun. Wah, kelihatan mereka semua sangat seronok ketika berada di sana. Siapa je tak happy bila dapat makan angin dekat negara luar kan ? Jepun sangat cantik dan indah.

Kelihatan Awal dan anak-anak nya yang memuat naik video mereka bertiga bergambar di sana. Sangat comel dan membuatkan kita tersenyum melihat mereka semua di sana. Alahai, comel sangat tengok diorang bertiga tu tau.

Pun begitu, rata-rata netizen semuanya ramai yang sangat teruja melihat anak-anak Awal, iaitu Lara dan juga Lila yang mempunyai persamaan wajah dan juga karakter. Alahai, apasal lah comel sangat dua-dua adik-beradik ni.

Tengok mereka berdua, macam dah jadi kembar dibuatnya. Muka Lila dan juga Lara, kelihatan sangat sama. Yelah, kan dah namanya adik-beradik mestilah hampir sama. Tetapi, Lila dan Lara ni, bukan hampir sama, tapi lebih kepada kembar.

Memang sangat serupa kelibat dua orang adik-beradik ni. Si adik sama saja persis macam kakak nya, begitu juga dengan si kakak. Kedua-dua mereka sangat comel dan menghiburkan hati semua orang. Geram sebab terlalu comel.

Sumber : Ig Laraalanaa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!