Connect with us

Hiburan

“Mic terbalik lah paling win setakat ni” – Netizen

Published

on

Program yang menarik memberikan kesan dan hasil yang menjadi perhatian kepada penonton. Bahkan setiap kali program tersebut bersiaran pasti akan mempunyai tonyonan yang ramai serta ramai peminat yang setia bersama-sama rancangan tersebut. Rancangan ini menjemput pelbagai artis-artis ternama dan popul4r. Sepanjang kenangan dan episod-episod yang lalu, ada beberapa adegan yang berkaitan mic.

Antara artis jemputan yang hadir, kenangan mengenai mic mereka adalah diantaranya anak mereka yang bermain dengan mic, jemputan Shuib dan tunangnya yang menggeralkan mic tapi tidak di muulut.

Selain itu, Khai Bahar yang mempunyai warna mic yang sama dengan Hawa, pengacara, banyak-banyak kenangan yang ada. Dan semua sempat dikongsikan didalam video ini.

Khai Bahar juga menjadi jemputan buat kali kedua, bukan sahaja mic yang menjadi tumpuan akan tetapi tiba-tiba beliau menyanyi dengan mic yang terbalik, siaran tersebut adalah siaran langsung.

Terlihat video ini ramai yang menyukai perkongsian itu. Malah yang menjadi pilihan untuk banyak yang terhibur adalah Khai Bahar yang menyanyi sambil memakai mic yang terbalik. Itu adalah yang paling kelakar.

Khai Bahar seorang yang berusaha untuk mencapai sesuatu kejayaan. Sehingga kini beliau seorang yang merendaah diri dan suka senyum. Malah beliau juga tidak pernah lupa akan sahabat yang selalu disisi.

Walaupun beliau begitu banyak peminat tetapi beliau tidak pernah lupa diri dan sentiasa memberikan yang terbaik dalam kerjayanya. Suka akan sikap beliau yang menarik dan berserderhana.

Pelbagai komen mengenai artis yang hadir dengan kisah mic ,namun mic dengan terbalik itu adalah undian paling win di ruangan komen. Semua setuju dan ramai terhibur.

Khai juga bukan sahaja berbakat dalam nyanyian beliau juga berbakat dengan dunia lakonan. Semoga terus success.

Sumber: ig melet0ps

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!