Connect with us

Hiburan

“Masalahnya asal bapaknya tak tua2” – Netizen

Published

on

Sebagai seorang manusia biasa, adalah perkara normal untuk kita melalui waktu usia. Semakìn lama kita akan melalui waktu-waktu tua kita. Namun, semakin kita tua, semakin banyak garam kita rasa, semakin banyak pengalaman dan ilmu kita timba. Apabila disebut dengan usia, pasti orang akan kaitkan wajah yang semakin berkedut dan rambut yang semakin beruban.

Ramai juga artis-artis tempatan kita yang dilihat sepertia tidak dimamah usia. Antara artis-artis yang dilihat masih sama seperti dulu adalah Bell Ngasri. Seperti yang diketahui, Bell Ngasri sudah pun mencecah umur 41 tahun tahun ini.

Seperti kita ketahui Bell Ngasri mula aktif  bergiat dalam bidang lakonan ini sejak dari tahun 1990 lagi ketika beliau masih berusia 10 tahun bersama adik beradiknya yang lain.

Kini beliau sudah menjadi orang berpengalaman dalam industri dan juga telah mendirikan rumahtangga dan mempunyai 3 cahayamata.

Di dalam perkongsian beliau tersebut,beliau kongsikan gambar beliau bersama keluarga kecil mereka menyambut Hari Raya Aidilfitri tempoh hari.

Ramai yang mengucapkan selamat hari raya kepada Bell di dalam ruang komen dan ada juga tertanya-tanya kenapa Bell Ngasri tidak pernah kelihatan tua.

Ramai juga yang setuju dengan komen tersebut dan hairan apa agaknya Bell Ngasri makan untuk kekalkan wajah remajanya.

Ada juga berseloroh mengatakan beliau makan Mee Ah Hok seperti yg dipopularkan dalam salah satu filem arahan Mamat Khalid yang juga dilakonkan oleh Bell.

Namun, hanya Bell sahaja ketahui apa yang mengekalkan awet muda wajahnya. Untuk perkembangan tentang beliau, beliau sekarang sedang menjayakan sebuah telemovie berjudul Kampung Pisang Musikal Raya Istimewa sempena bulan Aidilfitri ini.

Artikel ini disediakan oleh world-wide24/ Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Facebook

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!