Connect with us

Hiburan

“Macam mummy dia jugak la, comey je Ratu menari mcm patong box” – Netizen

Published

on

Mana tak tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi, perumpamaan yang sesuai untuk anak Linda Jasmine dan jugak Que Haidar. Meskipun Que Haidar dan isterinya Linda Jasmine sudah tidak bergiat aktif lagi didalam dunia seni namun beliau masih aktif di sos1al medianya. Anak-anak tidak ada memiliki sos1al media sendiri namun, mereka menggunakan akaun ayah mereka iaitu Que Haidar.

Linda Jasmine juga seorang jurutari sebelum ini, yang masih mengajar dan tidak disangka bakat yang ada pada dirinya kini menjadikan generasi kepada anak perempuannya juga. Terlihat bakat yang ada telah diwarisi.

Melihat gerak gemalainya memang saling tak ubah sama seperti ibunya yang juga seorang penari yang hebat. Bahkan beliau boleh menari ballet dengan begitu bagus sekali. Ramai yang menyetujui perkara itu. Bahkan netizen juga kata jika mereka yang tidak mampu melakukannya.

Bakat yang dimiliki membuatkan lagi mereka lebih nampak serasi sekeluarga. Bahkan mereka juga semuanya sangat menyokong kerjaya masing-masing apatah lagi jika anak meminati sesuatu bidang. Mereka akan menyokong.

Lihatlah video tarian ballet Ratu, memang berbakat dan sangat on point. Bakhkan Ratu sangat kelihatan seperti patong box yang penari ballet. Conel dan cantik di atas pentas dengan bakat yang ada malah tidak kekok dan melakukan kesilapan sedikit pun.

Que Haidar dan isteri memang sangat menjaga keperibadian dan mereka memang telah lama tidak menunjukkan diri di media sosiial namun mereka masih diminati sehingga kini. Bahkan Que Haidar kerap bersiaran langsung di aplikasi tiktok juga.

Pasangan ini tidak pernah cetuus apa juga kontr0versi bahkan mereka merupakan pasangan yang paling diminati oleh peminat. Sehinggakan mereka tidak pernah diabaikan oleh peminat meskipun tidak aktif didunia seni lagi.

Pelbagai komen memuji Ratu, bahkan ramai yang menyukai perkongsian ini. Bakat yang ada sangat perlu digilap. Pelbagai komen menarik netizen, antaranya mengatakan bagai anak patong dalam box tu.

Apabila mrlihat bakat menari Ratu anak kepada Que Haidar dan juga Linda Jasmine sudah pasti ramai akan teringat zaman kegieemilangan Linda ketika di Af dahulu.

Sumber: ig thehaidars

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!