Connect with us

Hiburan

“M4tii la nak berattt” – Netizen

Published

on

Add A Subheading 1

Seronoknya dapat hadiah sempena hari jadi. Kalau hadiah tu lagi besar dan mahal lazimnya lagilah ramai yang suka. Tak perlu menafikan bagi seorang k4um hawa, bila dapat hadiah barang kemas daripada orang tersayang biarpun hanya sebentuk cincin pun dah cukup suka bukan? Apatah lagi dapat hadiah segedabak barang kemas macam selebriti sensasi, Datuk Ifa Raziah ni.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Untungnyalah beliau… sudahlah dikelilingi rakan-rakan dan orang sekeliling yang meraikan hari istimewanya itu, dapat pula pemberian sedemikian daripada suami tersayang, Mohd Yani Abdul Rahman.

Screenshot 20220923 1845252

Jika melihat perkongsian video Ifa sempena sambutan hari jadinya yang bertemakan warna merah dan hitam itu, terpancar keceriaan di wajahnya apabila hari jadinya disambut beramai-ramai.

Memeriahkan suasana, usahawan sensasi, Datuk Seri Vida (DSV) yang berada di majlis turut mengetuai nyanyian hari jadi buat Ifa sambil suami tersayangnya dijemput untuk menyampaikan hadiah.

Screenshot 20220923 1844382

Bermula dengan cincin, diikuti gelang dan rantai leher, tampak semuanya berkonsepkan bentuk hati. Pasti ada makna tu… Menurut Ifa di ruangan kapsyen hantarannya itu, jumlah hadiahnya bernilai Rm100,010.

Wah… hebat betul ya…haruslah Miss Diva terima hadiah bukan kaleng-kaleng… dah harga boleh buat rumah lagi sebuah. Kata Ifa hari jadinya dua hari lalu, tapi secara rasminya Yani menghadiah set barang kemas itu pada hari ini.

Screenshot 20220923 1844092

Dalam pada itu beliau mengucapkan kesyukuran dengan hadiah pemberian suaminya itu sambil mengakhiri coretan dengan menegaskan, ‘yang penting hadiah diperoleh dengan duit suaminya, bukan korang’. Gitu…

Ibu dua cahaya mata dengan nama sebenarnya Saripah Raziah Mustapha berasal dari Felda Guar Napai, Jitra, Kedah, dilahirkan 22 September 1975 ini rupanya menyambut hari jadinya yang ke 47 tahun tahun ini.

Screenshot 20220923 0913282

Nampak maintain saja Ifa kan… biarpun baru-baru ini dik3cam dengan pelbagai isv seperti k0nflik dengan vstaz dan vstajah kerana isv pergi umrah tapi tak tutup 4urat, cari makan dengan ‘goyang dangdut’ dan sebagainya.

Jika tidak sekuat mana sudah tentulah Ifa tidak berada ‘dalam kelasnya’ seperti apa dikecapinya sekarang. Beliau juga dinobat  “Best Celebrity Entrepreneur Of The Year (Health & Beauty)” dalam Malaysia Best Business Award 2022., baru-baru ini.

Screenshot 20220923 1843022

Sumber : IG Ifa Raziah

Artikel ini disediakan oleh Media Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!