Connect with us

Hiburan

“Laaa tengah sediih ke kakak, ingatkan tengah gelak haha” – Netizen

Published

on

Selalunya memang Adira Suhaimi sering membuatkan content yang lucu, apatah lagi mengenai perkara yang memang kena mengena dengan wanita yang telah menjadi surirumah tangga. Namun begitu sebenarnya bukan sahaja yang mempunyai bakat lawak hanya Adira namun anaknya Anggerik juga turut mempunyak bakat lawak tersebut. Malahan bakat lakonan juga Anggerik miliki bersama-sama.

Adira seringkali menghiburkan peminatnya, bersamanya adalah anak nya iaitu Anggerik. Kali ini mereka berlakon dengan membuatkan rasa gaya tersaakiti. Memang lucu dan Anggerik sangat memainkan peranan yang betul.

Sama je mimik muka menaangis dan gembira Anggerik sehinggakan orang ingatkan wajah Anggerik sedang bergembira dan tertawa walhal beliau sedang berbuat sediih dengan watak yang sedang kecew4.

Perkongsian ini membuatkan ramai yang menonton dan terhibur dan memberikan pelbagai komen menarik pada perkongsian ini. Ramai juga yang meminati perkongsian ini. Lihatlah perangai Anggerik yang pandai berlakon. Sampaikan selipar pun dicamp4knya.

Lihatlah video yang dikongsikan oleh Adira Suhaimi ini. Perkongsian ini jelas untuk menghiburkan semata-mata dan ia memang sangat memberikan hiburan terhadap peminatnya. Memang peminatnya pun meminati apa sahaja yang dilakonkan dan mesej yang disampaikan adalah jelas.

Anggerik gelak ke ketawa ke atau sedang bersediih, tanya netizen kepada nya diruangan komen yang ada. Ramai yang terhibur melihat Anggerik yang berlakon sedang bersediih namun lebih terlihat beliau seolah sedang ketawa.

Mendapat sehingga 12 ribu sukaan pada perkongsian tersebut, semakin lama semakin ramai meminati Anggerik juga berbandingkan dengan Adira Suhaimi, kini Anggerik juga turut dikenali dimedia.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian ini dek kerana melihat Anggerik yang semakin pandai berlakon dan memberikan mesej yang tertentu diikuti arahan daripada aminya iaitu Adira Suhaimi. Lihatlah pelbagai komen mereka.

Perkongsian yang sebegini amat penting dan bagus untuk kita yang selalu hampa dan kecew4. Melihat perkongsian ini akan membuatkan kita merasa kuat dan kembali bersemangat. Agaknya Anggerik akan berlakon tak bila besar nanti.

Sumber: ig adirasuhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!