Connect with us

Hiburan

“Kita bukan kaaki bvli kan mummy kita kaaki saakat” – 0zlynn

Published

on

Picsart 23 02 21 12 45 30 329 Scaled

Memang selalu sahaja Mami Didi Alias seringkali akan memuat naik pelbagai telatah, mengusiik rakan sekerja apatah lagi semua rakanya memang sentiasa bekerjasama dengan baik. Malah melayan sahaja kerenah mami. Seringkali juga terlihat mami suka mengajak rakan sekerjanya menari bersamanya. Bukan sahaja berkongsi diruangan Tiktok tapi berkongsi juga diruangan IG milik beliau.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Sedang ada penggambaran bersama drama terbaharu, bersama-sama dengan 0zylynn dan juga Bell Ngasri, terlihat juga mami bekerjasamadengan Ieda Moin. Seorang yang melataah, memang sesuai dijadikan bahan usikan.

Screenshot 20230221 123601 Instagram

Ieda Moin juga sama seperti Didi yang sangat peramah dan sporting. Begitulah mereka dalam seharian membuat kerja-kerja mereka. Bukan sahaja itu malah mereka memang rapat dan berkawan baik sebelumnya pun.

Kelihatan Ieda Moin melataah dan ramai yang terhibur. Malah ramai yang berada berhampiran turut terhibur dan ketawa berdekah-dekah. Lawak kalau yang dikacau itu boleh menahan kepenatan. Ieda sangat penat melayan kerena 0zylynn dan Didi.

Screenshot 20230221 124046 Instagram

Seronok juga tengok gelagat mereka sekali sekala. Ieda Moin kekal meniiru mereka menari berdansa. Lihatlah Ieda yang menari ikut rentak, memang bagus kalau melatah turut sahaja apa yang diarahkan.

Agaknya drama apa yang bakal ditayangkan tidak lama lagi, pasti ramai mahu melihat dan menontonnya dek kerana gabungan artis sama-sama lucu dan melawak dengan mudah.

Screenshot 20230221 124055 Instagram

Apatah lgi digandingan dengan semuanya pelawak dan semuanya memang mantap dalam lakonan. Mesti drama tersebut pun komedi, apatah lagi ada pelakon lama meskipun lama tapi berbakat besar dalam lakonan.

Banyak juga komen yang diberikan daripada peminat mereka kepada perkongsian ini. Rata-rata suka akan keakraban mereka. Dan suka akan melihat mereka menjadi diri sendiri. Lihatlah antara komen-komen mereka. Semuanya merasa mereka lawak dan lucu.

Screenshot 20230221 123705 Instagram

Kalau ada kawan-kawan macam ini memang kita sangat memerluk4n kawan sebegini dek kerana mereka boleh mnghiburkan setiap masa. Semoga mereka terus terus berada di dalam dunia seni untuk menghiburkan semua orang

Sumber: ig ladydidimsia

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!