Connect with us

Hiburan

“Kemain Cik Yam gelek, steady ahh Cik Yam cantik betul dia” – Netizen

Published

on

Maryam atau lebih dikenali dengan panggilan Cik Yam anak kepada Fizo Omar dan juga Mawar, walaupun cik Yam mendapat hak penjagaan kepada ibunya namun yang lebih banyak masa ternampak oleh netizen adalah dengan dirinya iaitu Fizo Omar tetapi mama mengambil kepvtusan untuk tidak banyak memuat naik tentang anaknya kerana tidak mahu anaknya menjadi tumpuan media.

Lawanya Cik Yam apabila bersolek dia kerana mempunyai persembahan di majlis sekolahnya bakatnya kelihatan sama seperti jadinya yang suka dengan dunia seni malah lebih cenderung ke arah industri seni.

Bukan sahaja berbakat dalam tarian tetapi Cikyam juga bijak pandai dalam bahasa Inggeris, malah beliau juga berani untuk kehadapan dan bersemuka dengan orang ramai.

Keletahnya membuatkan orang ramai suka akan dirinya malah ramai juga yang terlihat Cikyam semakin membesar semakin lawa pula Cik Yam ini. Mana tidaknya, ibu dan ayahnya juga cantik dan lawa belaka.

Lihatlah persembahan Cik Yam yang di perkongsikan ke media oleh ibunya Mawar, solekannya juga lawa dan membuatkan Mariam sangat cantik dan matang apatah lagi ketika membuat persembahan mempunyai semangat yang tinggi.

Meskipun ibu bapa mereka yang telah berpiisah tetapi mereka tidak mengabaikan tanggungjawab kepada Mariam malah ada masa untuk mereka berdua menghabiskan masa bersama walaupun anak menjadi pereebutan tetapi tidak mereka.

Seronoknya melihat kelincahan Cikyam malah dia boleh menari mengikut apa yang diajar dengan baik. Pasti ramai gang akan menyukai Cikyam semasa berada di sekolah. Mama dan daddy juga sentiasa menyokong apa sahaja yang Cikyam ingin dan suka.

Ramai yang memuji kecantikkan dan kecomelan Cikyam, malah, Mawar Karim juga sering mempunyai kerja diluar kawasan dan beliau mempunyai perniagaan sendiri. Lihatlah komen-komen netizen yang diberikan pada perkongsikan ini.

Meskipun ibubapa sudah berpiisah memang seharusnya janganlah menjadikan anak sebagai mangs4 keadaan, patut bekerjasama mengurus anak bersama.

Sumber: ig mawarkarim

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!