Connect with us

Hiburan

“Kasihan dia macam dah burn 0ut sangat” – Netizen

Published

on

Picsart 22 08 20 00 39 28 344

Gembiranya apabila ibubapa mendapat perkhabaran gembira mendapat pasangan kembar didalam kandungannya. Apatah lagi anak pertama buat perkahwinan mereka. Namun buat Zarina dan suami, kegembiraan mereka diuji apabila mereka mendapat tahu bahawa anak kembar mereka sedang menghid4pi peny4kit Aut1sme. Satu peny4kit yang sukar diub4ti tetapi dapat dijaga dengan baik dan tidak berj4ngkit.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Semenjak dari anak kembar beliau kecil lagi, beliau sudah memperkenalkan anak-anaknya kepada masyarakat. Malah ada rancangan khas untuk beliau memperkenalkan mereka.

Screenshot 20220820 010151 Instagram

Apatah lagi di masa kini, adanya Facebook, Instagram dan lain-lain membolehkan lagi Zarina berkongsi kisah anak-anak beliau. Malah sekarang anak kembar beliau sudah meningkat dewasa.

Dalam 20 an umur anak kembar Zarina, sehingga kini Zarina masih berkongsi tentang anak kembarnya. Abangnya Azil dan adiknya Azal. Mereka sudah dikenali masyarakat.

Screenshot 20220820 005908 Instagram

Azal agak sedikit pintar dan masih boleh bercakap dengan baik. Tetapi tidak bagi Azil, abangnya yang tidak boleh bercakap dan tidak boleh diganggu.

Yang menyedihkan adalah Zarina kecew4 dengan segelintir netizen mengatakan bahawa Zarina mencari populariti untuk mendapat perhatian dengan menggunakan anak sebagai “content”.

Screenshot 20220820 005856 Instagram

Tidak sama sekali kerana beliau sidab pun popular semenjak dari dahulu. Hampir 20 hingga 30 tahun lamanya beliau bertahan di industri seni tanpa sebarang kontr0versi.

Sedikit penjelasan daripada beliau bahawa beliau tidak memgunakan anak cuma berkongsi cara menangani anak yang sama nasibnya. Inilah komen daripada netizen yang bersetuju dengan Zarina Zainuddin.

Screenshot 20220820 010252 Instagram

Zarina Zainuddin mempunyai suami, dan mempungai madu yang baik. Dan beliau merupakan isteri kedua namun mereka baik-baik saja.

Sumber: ig officialhlive

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!