Connect with us

Hiburan

“Kalau dengar suara tak tengok muka, seiras suara arwh Siti Sarah” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Cdb463dd6328658d4eb4cca5576cedd6 Scaled

Jika sebelum ini ramai yang meng3cam akan pasangan Shuib iaitu Watie tetapi selepas melihat perkahwinan mereka direstui oleh ahli keluarga apatah lagi anak-anak Shuib, ramai yang semakin menyukai Watie melihat perkongsian Watie bersama dengan Dekta anak perempuan Shuib yang kini telah menjadi anak kepada Watie juga panggilan sebelum ini adalah aunty tetapi selepas berkahwin Watie tidak mahu mendengar aunty itu lagi.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Selepas berkahwin panggilan untuk Watie adalah mami dan sehingga kini mereka memanggil mami dengan menganggap Watie adalah ibu kandung mereka meskipun mereka mempunyai kerinduan kepada ibu mereka iaitu arw4h Siti Sarah.

World Wide24.com Faeb9cf4d24fd60fee4c40bb42222188

Nampak tulus dan ikhlas pandangan mata Watie terhadap Dekta dan kepada anak-anak Shuib juga, malah anak-anak Shuib juga turut manja dengan Watie dan memang sudah selesa sehingga kini.

Banyak-banyak perkongsian Watie kali ini Watie berkongsikan video beliau bersama Dekta dengan rakaman yang bersahaja seperti menyanyikan lagu kegemaran suami dia. Di hujung video beliau mencivm dan itu membuatkan ramai yang tersentuh.

World Wide24.com 06933ee6f61bfd994e93937c6683e29e

Lihatlah rakaman video tersebut yang dihantar oleh Watie ke media sos1al, Watie juga selesa dengan anak-anak tirinya.

Malah beliau pasti faham juga akan kasih sayang mereka terhadap ibu kandung mereka yang tidak boleh dipad4m tetapi kini hatilah yang menjadi ibu kepada mereka.

Walaupun ramai yang mengatakan bahawa Watie mahu harta semata-mata tetapi pengikut Watie menjelaskan bahawa Watie juga ada harta sendiri yang tidak perlu melihat harta Shuib.

World Wide24.com 084ec1bb950cea46a0f9cfd101cd73f6

Itulah di antara komen komen netizen. Shuib kini bahagia bersama Watie apatah lagi netizen kini sudah semakin bervndur untuk berkata yang tidak baik kepada mereka. Bukan itu sahaja, netizen juga memohon agar mereka mendoakan yang baik-baik sahaja.

Pelbagai komen-komen yang boleh dilihat pada perkongsian itu, malah ramai yang mengatakan terh4ru dan seb4k kerana melihat Watie mencivm anak perempuannya. Lihatlah pelbagai komen-komen netizen.

World Wide24.com 5703f355e8ad578f0d69a956dc87ee43

Bukan itu sahaja Watie juga pandai mengambil hati anak-anaknya. Malah senua anak-anak Shuib selesa dan rapat dengannya. Sehinggakan anak yang lain akan merasa cembvru jika mereka tidak mendapat pelokan yang sama.

Sumber: ig iamwatie

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!