Connect with us

Hiburan

“Kalau aku laki cakap macam ni depan orang, aku nangis wei” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Adbfdcb770bc03bd194391e16d13c347

Wanita yang sangat kuat apabila seorang wanita itu diuji dengan ujian untuk berkongsi suami akan tetapi buat Aisyah beliau telah menerima hakikat sebenar malah beliau meminta agar netizen tidak membvrukkan suaminya bahkan beliau juga takkan bvrukkan suaminya, ketika bersiaran langsung memang benar Aisyah wanita yang hebat dan kesabarannya untuk menjalani ujian dan kehidupan seterusnya apatah lagi sedang hamil 5 bulan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Bukan sahaja itu bahkan beliau juga diuji dengan madunya iaitu madu yang sebelum ini adalah pekerja beliau akan tetapi beliau telah menyatakan beliau terima hakikat tersebut, benda dah lepas katanya, sekarang sudah pun berkahwin jadi terima sahajalah.

World Wide24.com 7a9cf157fb680523c6b7c3e44683ab79

Alif Teega seolah cuba mengawal apa sahaja percakapan yang dikeluarkan oleh Aisyah ketika bersiaran langsung sehinggakan Aisyah berkata beliau tidak akan membvrukkan suaminya, Alif Teega seolah-olah cuba untuk menegah untuk Aisyah bercerita.

Jika sebelum ini telah juga mengenai kahwin orang akan tetapi sebab yang munasabah iaitu tidak mempunyai anak, berlainan pula dengan kisah Aisyah ini beliau telah mempunyai sepasang cahaya mata dan kini hamil anak ketiga pula, malah sedang membawa perut diuji dengan ujian sebegini.

World Wide24.com E3320ea81dcf28a353bac6e43dd4b790

Tanpa sebab yang kukuh Aisyah menerima kepvtusan tersebut dengan baik kerana beliau mengatakan suami adalah pinjaman, bahkan beliau nampak tenang dan nampak matang di dalam ujian kehidupan ini. Lihat cara dia bercakap pun nampak dia tenang.

@nasshopp_

Sedihkan tapi itulah kehidupan yang perlu kita tempuh , awak insan istimewa Allah pilih untuk menerimAla ujian ni.. Be strong ya mommy to be #inshallah #aisyahhijanah #fyppppppppppppppppppppppp

♬ Musik Alunan Sedih – Faid rafanda

Sebenarnya Alif Teega sepatutnya menghargai lebih kepada isterinya kerana isterinya telah bertungkus-lumus di dalam rumah tangga bahkan isterinya lebih banyak bekerja sehingga mendapat nama di dalam dunia perniagaan ceria patut dihargai lebih utama.

World Wide24.com 5aefbd6a6210e7893eeba932b6d9bf8a

Memang ramai yang kec4m dan tidak berpuas hati dengan tindakan Alif Teega malah bukan itu sahaja, mereka seolah memahami perasaan Aisyah yang sedang hamil 5 bulan akan tetapi ada mengatakan bahawa beliau telah terima seadanya dan seolah-olah menanti hari tu buat satu kepvtusan yang besar di dalam hidupnya.

Ramai yang terkesan dan tersentuh hati dengan ayat Aisyah iaitu “Aisyah tidak akan membvrukkan abang, jangan ris4u”. Dengan nada yang lemah lembut dan keikhlasan nampak dari sudut mata dan sebagainya.

Aisyah adalah wanita yang kuat dan tabah, ramai netizen yang perasan akan komen dan kata-kata tersebut membuatkan ramai yang tahu betapa kuatnya Aisyah.

World Wide24.com 85e9fea29977a59934e9809e51a279e3

Ramai yang mengatakan bahawa Aisyah akan cuba untuk kuat, bahkan nampak mata Aisyah seolah masih bengk4k dan men4ngis namun ramai yang memberi semangat buatnya. Semoga dia terus kuat dan tidak menghadapi tekanan.

@projectorbandpb

Alamakk kantoi lah pulak. #alifteega #alifteegaaisyahhijanah #viral #trending #projectorband #sinarpelangi #sinarpelangi🌈🌈 #sinarpelangi🌈

♬ Sinar Pelangi – Projector Band

Dari perkongsian tiktok projectorbandpb pula, nampak seperti Aisyah kena maarah dengan Aliff, kesian pulak tengok reaksi Aisyah, dia hanya berdiam diri dan mengiyakan ditegur suaminya.

Video ni mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Antara komen netizen,

World Wide24.com Cc5351edaf4cb2b11618c6483657de34

Bertabahlah Aisyah, disebalik isu ini, ramai yang menyokong Aisyah, semoga Aisyah kuat menjalani kehidupan seharian selepas ini.

Sumber: tiktok nasshop/ projectorbandpb

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!