Connect with us

Hiburan

“Itulah ikut trend lagi kan dah kena maarah” – Filza Hazmi

Published

on

Memang sudah trend sekarang, menjadi ikutan apabila setiap kali live di laman tiktok, pasti akan menjadi NPC pada hos yang sedang bersiaran langsung. Tak ketinggalan pasangan baharu berkahwin iaitu Shashic dan juga isterinya, yang juga pelawak. Mereka sedang bersiaran langsung dan apabila mendapat hadiah didalam live tersebut mereka jadi seperti sistem komputer pula.

Pada awalnya Filzah Azmi yang menjadi suka dan selepas agak lambat masak, suaminya Shashic membuat tinjaun dan kemudian memar4hi isterinya yang leka kerana mendapat hadiah bola sebagai pelekat.

Siapa je yang tidak bengang akan pasangan jika khusyuk membuat sesuatu yang lain walhal tugasan tidak diselesaikan lagi. Mungkin Shashic telah lapar dek kerana lewat isterinya menghidangkannya. Oleh itu beliau agak sedikit mrah.

Apabila disuruh isterinya membuat tugasan menghidang makanan sambil sedang live, dan kedengaran isterinya bercakap didalam live. Beliai menghampiri. Dibebelnya isteri beliau, dan selepas isterinya pergi ke ruang tamu beliau pula yang mengambil alih live tersebut.

Lihatlah perkongsian penuh ini, siapa sahaja yang tidak ketawa berdekah-dekah. Mulai melihat Filzah memang sudah kelakar, apatah lagi dia bercakap bahawa penat memasak walhal habis tenaga dek kerana melayan orang yang didalam live.

Selepas itu lagi lah kelakar habis dek kerana Shashic pula masuk didalam live dan kemudian beliau pula yang mengatakan bahawa tidak patut isterinya berbuat demikian. Dan kemudian dia yang buat. Lawak habis.

Meskipun mereka baharu dalam perkahwinan namun keserasian mereka jelas terlihat. Peminat juga suka akan mereka dan sentiasa menanti mereka bersiaran langsung. Mereka juga sangat menghiburkan dan suka membuat orang ketawa. Memang lah nama pun pelawak.

Mereka sangat menjadi inspirasi buat peminat. Bahkan mereka juga sangat memberikan kata-kata semangat kepada yang belum berkahwin. Lawak betul tengok pasangan ini. Lihatlah pelbagai komen-komen menarik peminat.

Pasangan ini tidak disangka bercinta dan berkahwin bahkan ketika majlis perkahwinan mereka ramai yang bertanya adakah ia benar. Atau pun sekadar sebagai lakonan. Dan alhamdulilah semuanya berjalan lancar.

Sumber: ig filzahazmi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!