Connect with us

Hiburan

“Ingatkan Puteri Balqis masa kecik ada iras iras senyuman” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 8ac70efbc71686f6ce52a1eee10b9339 Scaled

Puteri Sarah, semenjak beliau kembali ke dunia lakonan semakin banyak tawaran berlakon. Bukan itu sahaja malah beliau semakin banyak tawaran untuk mempromosikan sesuatu produk juga. Bersama dengan anak-anaknya ,beliau dapat mempromosikan suatu pakaian dan bersama dengan Sumayyah anak perempuannya. Ramai yang menyatakan mereka sangat seiras dan memang anaknya mengikut wajah emaknya.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Puteri Sarah memang tidak akan berhenti berlakon dek kerana beliau sangat matang dalam kehidupan. Katanya srtiap wanita perlu ada kerjaya dan perlu mempunyai duit sendiri untuk meneruskan kehidupan dan jangan bergantvng kepada seorang lelaki.

World Wide24.com 6eecacfa0f61a9edd334717ed7e42ecf

Melihat senyuman anaknya Sumayyah ramai yang mengatakan senyuman manis anak beliau adalah seakan mirip sama seperti Puteri Balqis dan nama Puteri Balqis tidak perlu diperkenalkan kerana semua sudah mengenali pelakon clik itu kini sudah berusia 15 tahun usianya.

Seakan Puteri Balqis apabila Sumayyah senyum dan terlihat senyumannya sangat ikhlas. Setiap senyuman kanak-kanak ini amat bermakna buat semua orang dewasa apatah lagi kita tahu apa yang dilaluinya.

World Wide24.com 5bb2354975165ea03fa17dd261e0bb57

Setiap yang mereka lalui kita pun boleh rasai namun tidak dapat kita gambarkan kanak-kanak tersebut melalui sesuatu yang perlu dilalui adalah perkara yang mematangkan mereka. Puteri Sarah sangat menjaga anak beliau keduanya selepas apa yang dilalui nya suatu masa dahulu.

Terkini anak-anak kembali bersama dengan ayahnya dalam sesuatu masa. Alhamdulilah semuanya baik-baik sahaja. Ramai mendoakan mereka sentiasa baik-baik sahaja. Tidak sabar melihat persembahan teater Puteri Sarah kelak.

World Wide24.com B7e47255992341d6e239631510f140b2

Puteri Sarah yang seorang wanita berkerjaya dan berjaya, beliau bersemangat dan ramai yang mengatakan bahawa beliau seorang wanita yang berdikari dengan sendiri sambil membesarkan kedua anaknya dengan bantuan bekas suaminya juga.

Pun begitu beliau tetap dengan pendirianya agar terus bekerja dan sentiasa memberikan komitmen yang bagus dalam kerjaya. Lihatlah pelbagai komen netizen.

Antara kkmen mereka menyatakan bahawa senyuman anaknya seiras dengan Puteri Balqis yang juga seorang pelakon hebat.

World Wide24.com 160a0caa2309617b07a2c5ca24bbf89f

Bukan sahaja menjadikan beliau sebagai inspirasi untuk terus kuat namun inspirasi untuk menjadi seorang wanita bekerjaya juga untuk berjaya. Ramai yang mengikuti beliau untuk belajar darinya semangat.

Sumber: ig puterisarahliyana

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!