Connect with us

Hiburan

Hensemnya Abbas macam Abg Bilal, kecik2 dah pandai posing dpn kamera

Published

on

Semua sudah tahu kelahiran anak kedua Neelofa, anak lelaki kedua mereka diberi nama Muhammad Abbas. Jika sebelum ini hampir menyimpan wajah anak mereka hampir 10 bulan lamanya namun anak kedua mereka ini mereka telah pamerkan wajahnya untuk tontonan peminat semua. Rata-rata menyatakan bahawa mereka sudah tidak perlu menyimpan atau sorok raut wajah anak mereka lagi.

Perkongsian di cerita di ig milik Neelofa membuatkan ramai tak keruan selepas melihat wajah Abbas. Abbas juga lebih pantas kecerdikkan dan cepat pandai tidak seperti budak dahulu.

Melihat perkongsian ini, ramai yang memuji Neelofa kerana tidak lagi menyembunyikan wajah anak mereka seperti sewaktu Bilal kecil dahulu. Perlu berkongsi agar peminat juga turut merasai gembira bersama.

Meskipun Bilal sudah bergelar abang namun belum berusia lebih dua tahun jadinya sudah tentu manjanya masih sama.

Apatah lagi kehadiran Abbas membuatkan sedikit kejvtan didalam diri Bilal. Jika tak dijaga betul ris4u Bilal akan cembvru.

Sama kacak dan sama iras wajah Abbas, memang macam abangnya Bilal. Kecil-kecil sudah pandai pandang ke kamera seolah dia tahu sedang mengambil gambarnya. Bijak budak sekarang.

Neelofa mengatakan beliau berpantang cara tradisional dan memang hampir 99% mengikut cara orang dahulu berpantang. Meskipun sekarang sudah zaman moden namun beliau selesa mengikut cara orang dahulu berpantang.

Ramai yang tidak mengikut cara tradisional dek kerana sekarang sudah pelbagai ada cara moden namun ia adalah pilihan masing-masing. Kesesuaian diri masing-masing. Melihat dengan itu hasil berpantang juga masing-masing dapat.

Pelbagai komen menarik kepada perkongsian tersebut. Semua berkata seronoknya dapat melihat wajah Abbas tanpa perlu dah besar.

Bagus Neelofa berkongsikan wajah Abbas awal-awal sebelum orang lain yang berkongsikannya terlebih dahulu.

Melihat wajah Abbas dan Bilal ini saling tak tvmpah wajahnya sama seperti anak Sharnaaz Ahmad iaitu Jebat Jayden. Sama je mereka kan sepupu, memang tak jauh beza wajah mereka.

Sumber: Ig mediapuyu/ Ig Story Neelofa

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!