Connect with us

Hiburan

“Haha Uyaina ralit pulak kita tgk dia makan”- netizen

Published

on

A0AE0D75 E586 493E BC7B EC18ECE7EB72 Scaled

Selebriti terkenal pelakon pengacara model Uyaina Arshah semakin meningkat naik sekarang kerana bakatnya yang luar biasa. Uyaina belajar dalam bidang undang undang sangat petah berkata kata sehinggakan dia pernah memenangi pertandingan dewi asia 2018 di indonesia mewakili malaysia. Di dalam pertandingan tersebut Uyaina sangat petah tenang menjawab setiap soalan juuri.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Mana taknya orang nya cantik biijak dan belajar bidang undang undang sudah pasti ilmu untuk dia berbahas ataupun bercakap tu sangat bagus. Tidak hairan lah kenapa Uyaina juga berpeluang menjadi pengacara program program besar di indonesia sebelum berkaahwin.

B31D93C8 27B0 479B A5E0 AEC5F11B6CE5

Uyaina juga nampak sangat peramah lembut dan manja, mungkin sebab dia adalah anak bongsu dari adik beradiknya. Banyak rancangan televisyen juga menawarkan Uyaina sebagai pengacara kerana bakatnya.

Uyaina nampaknya masih setia menjadi pengacar tv3 untuk program wanita hari ini setiap jam 12 tengah hari.

Program ini sangat dekat dengan wanita kerana sering mengulaa secara dekat isu isu berkaitan dengan wanita di samping sentiasa terselit promo promo daripada produk tempatan.

CA39EA08 E8A9 4FB6 A76D 86CA5C1757D1

Gandingan mantap pengacara fahrin ahmad bersama uyaina menjadikan mereka nampak serasi bersama di dalam mengacara wanita hari ini kerana Fahrin nampak sangat sporting melayan Uyaina seperti abang melayan adik.

Promo yang sentiasa happening sudah tentu promo daripada perniagaan makanan, best nampak pengacara wanita hari ini siap makan macam macam makanan lagi. Sudah tentu wanita paliing happy kalau nampak makanan kan.

Begitu lah yang berlaku kepada pengacara cantik kita uyaina ketika kena promosikan perniagaan makanan di rancangan wanita hari ini.

Siapa tak suka dapat makan free pulak tu. Yang menarik perhatian ramai Uyaina nampak sangat berselera sampaikam semua makanan dia try dan nampak teruja makan semua makanan tersebut

Selain itu part makan aiscream tu aduhai comel habis, dah la muka lawa makan pun lawa. Beria beri dia makan kek aiscream ketika program berlangsung.

Nampak macam Fahrin sahaja yang kena cover line banyakkan bercakap sebab uyaina leka makan makan sahaja.

B1F8AED8 72E7 4AA2 843A FDB78C97276E

Uyaina juga berkongsi tentang video tersebut yang tular semalam, menurut Fahrin dia seperti membawa adiknya pergi kedai aiscream. Bagus betul Fahrin dah la kena cover banyak ketika promosi lepas tu bagi lagi komen comel untuk uyaina

17F946D7 A538 4205 B828 5D505AE4EB51

Uyaina juga tidak ketinggalan memberi komen mengenai isu tersbut, katanya dia kena banyak exercise kerana wanita hari ini banyak kena makan sahaja membuatkan dia akan gmuk nanti. Apa apa pun Uyaina nampak sangat berselera sekarang ke tengah ada isi.

21430C89 8B8F 4415 812E 0955A7BCBF8F

Ramai yang teruja tengok Uyaina makan sampai ulang banyak kali. Ada yang menyatakan Uyaina sangat comel, reaksi nya nampak naturally manja tak di buat buat. Netizen juga pernah menegur Uyaina tentang isu dia nampak makiin beriisi.

DFDEF6D8 F098 4468 94AC 0F529978A545

Bila tengok gambar ini nampak macam Uyaina macam beriisi sikit dari sebelum ini. Selera makan pun nampak macam ada baby je.

Mungkin Uyaina hanya perubahan h0rmon selepas bersaliin membuat selera makan lebih dan buat dia makiin gmuk. Semoga Uyaina sentiasa suksess dalam apa jua bidang yang dia ceburi. Kalau ada berita gembira jangan lupa share ye Uyaina.

Sumber : whitv3

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!