Connect with us

Hiburan

“First time Mirul sgt function, dah pandai wat ekspresi muka laa” – Netizen

Published

on

Ain Edruce selalu menggunakan suaminya Amirul untuk membuat pelbagai video jenaka untuk bergurau senda, mana tidaknya, suaminya pun jika dilihat memang pandai berjenaka meskipun tidak berkata apa apa. Apatah lagi jika mempunyai dialog, semakin lawak dan lucu meskipun cara dia melawak spontan sahaja. Dia menurut sahaja kehendak isterinya itu untuk membuat konten.

Seringkali memuatnaik dilaman ig, apatah lagi sudah mempunyai laman tiktok makanya beliau memuatnaik juga video beliau dan suaminya dilaman tiktok milik mereka.

Selalu Mirul menjadi bahan ketawa dek kerana lucu dan mudah menghiburkan para peminat, akan tetapi kali ini lain pula gayanya. Semakin pandai berlakon dan banyak perubahan yang baik dalam lakonannya.

Ain seorang yang sangat beruntung dek kerana mendapat Mirul sebagai suaminya, kerana seorang yang sporting dan mengalah buat isterinya. Soraya juga lebih rapat dengan daddynya berbanding Ain.

Jika sebelum ini Mirul selalunya tidak begitu memberikan fungsi ketika konten dirakam tapi cukup menghiburkan, berbeza dengan kali ini Mirul kelihatan lebih pandai berlakon dan sangat berfungsi untuk konten tersebut.

@ain.edruce

Selalu pelakon sama je. Sorry lah geng.. dia je laki dlm rumah ni. X kan nak ajak soraya pulak. 😂 @sobellacosmeticshq_

♬ suara asli – 🦚ABIZAR🦚 – 🦚ABIZAR BOBOB🦚

Malah Ain juga turut seronok dan merasakan bahawa suaminya telah pandai berlakon dan tidak sia-sia segala yang diajar walaupun agak sukar. Meskipun sukar untuk Mirul menghafal skrip dan dialog namun berjaya juga dia akhirnya.

Walaupun Ain sibuk bekerjaya seharian namun masih mempunyai masa untuk ahli keluarganya. Soraya sangat penting dalam hidup Ain dan jika Ain bekerja lewat malam, pasti Ain akan bergegas pulang untuk masa dengan Soraya.

Mendapat banyak sukaan dan komen di aplikasi tiktok itu dan banyak komen yang menyatakan bahawa mereka sangat tampak perubahan kepada lakonan Mirul sehinggakan mereka memberikan komen semua mengenainya. Lihatlah antara komen mereka.

Rasanya memang sangat serasi Ain dan Amirul dek kerana seorang sangat pemaalu dan seorang terlebih mesra. Apa-apa pun Ain kata lepas ini dia nak anak lelaki supaya ada yang memihak kepadanya.

Sumber: tiktok ainedruce

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!