Connect with us

Hiburan

“First time Mirul sgt function, dah pandai wat ekspresi muka laa” – Netizen

Published

on

World Wide24.com Bc6051e8ac67a7c83dce9d843435bf48 Scaled

Ain Edruce selalu menggunakan suaminya Amirul untuk membuat pelbagai video jenaka untuk bergurau senda, mana tidaknya, suaminya pun jika dilihat memang pandai berjenaka meskipun tidak berkata apa apa. Apatah lagi jika mempunyai dialog, semakin lawak dan lucu meskipun cara dia melawak spontan sahaja. Dia menurut sahaja kehendak isterinya itu untuk membuat konten.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Seringkali memuatnaik dilaman ig, apatah lagi sudah mempunyai laman tiktok makanya beliau memuatnaik juga video beliau dan suaminya dilaman tiktok milik mereka.

World Wide24.com 1b82903bd2bb645c8c1d98981e80e838

Selalu Mirul menjadi bahan ketawa dek kerana lucu dan mudah menghiburkan para peminat, akan tetapi kali ini lain pula gayanya. Semakin pandai berlakon dan banyak perubahan yang baik dalam lakonannya.

Ain seorang yang sangat beruntung dek kerana mendapat Mirul sebagai suaminya, kerana seorang yang sporting dan mengalah buat isterinya. Soraya juga lebih rapat dengan daddynya berbanding Ain.

World Wide24.com C54ddf8325b2ec3656b89fac5b31756a

Jika sebelum ini Mirul selalunya tidak begitu memberikan fungsi ketika konten dirakam tapi cukup menghiburkan, berbeza dengan kali ini Mirul kelihatan lebih pandai berlakon dan sangat berfungsi untuk konten tersebut.

@ain.edruce

Selalu pelakon sama je. Sorry lah geng.. dia je laki dlm rumah ni. X kan nak ajak soraya pulak. 😂 @sobellacosmeticshq_

♬ suara asli – 🦚ABIZAR🦚 – 🦚ABIZAR BOBOB🦚

Malah Ain juga turut seronok dan merasakan bahawa suaminya telah pandai berlakon dan tidak sia-sia segala yang diajar walaupun agak sukar. Meskipun sukar untuk Mirul menghafal skrip dan dialog namun berjaya juga dia akhirnya.

World Wide24.com 78439eaba7ec0887e51a18f8e4f8ae87

Walaupun Ain sibuk bekerjaya seharian namun masih mempunyai masa untuk ahli keluarganya. Soraya sangat penting dalam hidup Ain dan jika Ain bekerja lewat malam, pasti Ain akan bergegas pulang untuk masa dengan Soraya.

Mendapat banyak sukaan dan komen di aplikasi tiktok itu dan banyak komen yang menyatakan bahawa mereka sangat tampak perubahan kepada lakonan Mirul sehinggakan mereka memberikan komen semua mengenainya. Lihatlah antara komen mereka.

World Wide24.com Db1668abd3f442b6f2a6c1abebd07fba

Rasanya memang sangat serasi Ain dan Amirul dek kerana seorang sangat pemaalu dan seorang terlebih mesra. Apa-apa pun Ain kata lepas ini dia nak anak lelaki supaya ada yang memihak kepadanya.

Sumber: tiktok ainedruce

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!