Connect with us

Hiburan

“Dua kali Johan Asari lupa i perempuan haha” – Afifah Nasir

Published

on

World Wide24.com C880db1de8aefe289c868c7d99624f20 Scaled

Melihat daripada perkongsian Afifah Nasir, beliau menyatakan bahawa Johan As’ari telah memelok beliau daripada belakang kerana telah terlupa bahawa dirinya adalah perempuan.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Iaitu berlain jantina kerana kegembiraan bergelar juara dua minggu berturut-turut. makanya Johan sampai terlupa akan Afifah Nasir yang merupakan ahli di dalam kumpulan mereka tetapi dia seorang sahaja perempuan, perkara itu sebenarnya tidak disengajakan.

Afifah Nasir juga mengakui bahawa Johan sebenarnya orang yang baik dan beliau tidak sengaja malah hampir dia lupa bahawa Afifah adalah perempuan kerana sangat gembira dengan kemenangan di dalam rancangan Mic on Selebriti itu.

World Wide24.com 9fde46346ea5bd7802f532c50e034fa3

Sudah dua kali berturut-turut mereka mendapat gelaran juara mingguan itu adalah hasil titik peluh mereka kerana sentiasa berusaha.

Johan As’ari yang sudah kurang di dalam dunia lakonan akan tetapi tetap mempunyai nama di dalam dunia seni, sehingga sekarang menceburi bidang nyanyian pula.

Begitu juga dengan Afifah Nasir, beliau sebelum ini adalah seorang pelakon tetapi kini beralih arah pula kepada bidang nyanyian, dan ia rupanya bakat mereka yang terpendam. Dan tidak disia-siakan.

World Wide24.com 847ec171ce815e66d1ef318ca4f45da4

Lihatlah video perkongsian Afifah, memang nampak tidak sengaja malah Johan juga memohon maaf, selepas ketidak sengajanya itu. Ramai yang melihat perkongsian ini dan memberikan sukaan serta komen.

Nami juga seorang yang muncul dalam rancangan lawak tetapi setelah menyedari bahawa mempunyai bakat nyanyian, beliau juga menyertai Afifah dan Johan dan menjadi ahli kumpulan mereka bersama.

World Wide24.com 067156a1b553d7a338d95dd1ac68e89e

Dan sehingga sekarang telah menjuarai dua minggu berturut-turut di dalam pertandingan tersebut, kerjasama mereka sangat membuahkan hasil. Untuk persembahan mereka juga digemari.

Mungkin bukan kerana terlupa Afifah perempuan, Johan tidak sedarinya. Afifah seorang cantik malah mempunyai kriteria yang tersendiri tetapi mungkin kerana terlalu gembira dan tidak berkira-kira untuk memelok ahli kumpulannya sehinggakan Johan terlupa bahawa Afifah Nasir berlainan jantina.

Netizen juga turut meluahkan rasa kecewa kerana Johan As’ari mewarnakan rambutnya sehingga ia memberikan perhatian dan diberikan komen oleh netizen mengenainya. Pelbagai lagi komen netizen diruangan komen.

World Wide24.com 15ab90df0931fe72f3ee363599e3b1f4

Walaubagaimanapun mereka hanyalah insan biasa juga yang sedikit sebanyak tidak laari daripada ingin bergaya dengan pelbagai fesyen pada zaman ini. Apatah lagi mereka artis kenamaan. Netizen janganlah mengec4m. Teruskan sokongan kepada mereka.

Sumber: ig afifahnasir

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!