Connect with us

Hiburan

“Dia punya tak kesah tu bt Sam maati kutu maati anak maati bpak”- netizen

Published

on

Artis terkenal Syatilla dan Sam telah pun di kurniakan 3 orang anak yang comel bijak. Pasangan sama cantik sama padan ini sering tular di laman sosial kerana gelagat mereka yang selalu mencuit hati peminat. Syatilla nampaknya sekarang sangat aktif dalam dunia perniagaan bersama adik beradiknya.

Semua produk yang di keluarkan Syatilla selalu mendapat sambutan hangat dek kerana populariti dan kreativiti dia membuat content untuk perniagaannya. Syatilla juga nampaknya sudah meningg4lkn dunia artis kerana lebih fokus kepada keluarga dan perniagaan.

Sam tetap aktif berlakon filem dan sekarang aktif buat busines juga, menerusi content dan pekongsian di instagram milik samtilla ada menyatakan yang mereka bakal memperkenalkan produk baru.

Sam dan Tilla juga aktif membuat content sebelum produk baru mereka launch. Terbaru viiral tentang content mereka tengah solat, Syatilla tiba tiba pergi ciium dan hidu bau di badan Sam.

Content tersebut mendapat kcaman netizen kerana mereka seperti memperlekehkan ag4ma dan mempersed4kan tertib dalam solat. Dalam video tersebut juga Tilla nampak salah dalam tertib solat beriman itu telah memberi contoh tak baik kepada semua pengikutnya.

menerusi perkongsian content terbaru mereka di instagram samtilla, mereka membuat content lucu masalah rumahtangga. content seperti ini boleh di terima dan sangat dekat dengan suami isteri kan.

Biasalah orang perempuan semua ada masalah macam ini, nak makan tapi tak tahu nak makan apa. Kadang ramai juga wanita ataupun isteri yang mengada ngada seperti tilla ni kan. Al maklumlah nak perhatian suami je.

Isu perempuan selalu betul dan isu perempuan selalu tak tahu nak makan apa memang sangat dekat dengan netizen dan semua k4um wanita. Last last yang kena sabar suami lah juga lelaki la juga.

Ramai yang teruja dengan content ini terutamanya pawa wanita. Ramai juga yang “terasa” kerana mereka juga seperti itu. Ada juga yang memberi komen supaya Sam bersabar dan ada juga memberi komen yang lelaki selalu maati ak4l dengan sikap perempuan.

Biasalah orang perempuan ini sememangnya sudah terbiasa dengan karenah yang macam macam sebab nak bermanja je kot. Apa apa pun all the best Tilla dan Sam untuk perlancaran produk terbaru nanti. Content ini best. Jom like komen share

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!