Connect with us

Hiburan

“Dia punya k1ss kt mainan tu felling lain mcm”- netizen

Published

on

Jebat Jayden anak selebriti terkenal Shahnaz Ahmad dengan bekas isterinya Nabila sering viiral dengan gelagat gelagat comelnya sehinggakan ramai peminat Jebat sering menantikan video daripada Nabila ataupun Shahnaz bersama Jebat. Walaupun Shahnaz dan Nabila sudah lama berceraai namun hubungan mereka berdua nampak sangat baik sebagai kawan.

Nabila juga sering memberi komen dan membalas komen Shahnaz di instagram. Hubungan yang baik ini juga turut mempengruhi perkembangan anak mereka Jebat. Jebat nampak sangat aktif dan membesar menjadi kanak kanak yang ceria seperti kanak kanak lain yang mempunyai hidup yang lengkap setiap hari bersama ibu bapa.

Jebat yang kita kenal seorang yang sangat kelakar dan ceria. Jebat juga banyak bakat terpendam tau, yelah anak shahnaz Ahmad kan sudah semestinya berbakat besar seperti shahnaz juga.

Jebat nampak pandai berdrama ataupun berlakon dan juga aktif menyanyi. Semua lagu jebat boleh nyanyi, termasuklah lagu dikir barat kelantan.

Jebat nampak menjawab jawapan pengasuhnya dengan sambung lagu dikir baraat. Hebat betul kreatif sangat Jebat ni. Jebat dengan versi pelaatnya menjawab yang dia booriing sekolah membuatkan ramai terhibur.

Di samping itu, Jebat selalu bercakap dengan bahasa pelaat nya membuatkan ramai terhibur kerana merasakan comel sangat apabila dengar perkataan perkataan yang Jebat sebut.

Bukan sahaja pandai berdiikir barat Jebat juga pandai menyanyi lagu jiwang, gaya tersebut sebijik baba. Mesti baba ajar ni gaya jiwang macam ini ye.

Lagu jiwaang tersebut di bawa dengan penuh perasaan oleh Jebat dan dia sempat menciium mainannya dan menghembuskan kembali. Lain macam gaya dia ciuuum tu. Ciuum sambil fefiling nyanyi.

Netizen juga memberikan komen positif untuk gelagat comel jebat ada yang menyatakan Jebat kelakar macam baba. ada juga bergurau menyatakan lagu ini akan trending versi jebat.

Bukan senang untuk handle kanak kanak yang aktif. Tetapi kanak kanak yang mindanya sentiasa berkembang sememangnya akan membesar dengan baik dan sentiasa aktif petah bercakap. Semoga Jebat Jayden menjadi anak kebanggaan ibu dan baba anak soleh untuk ibu baba.

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!