Connect with us

Hiburan

“Dia kata dia b0doh, dia dah tersuka suami saya” – Bella Astillah

Published

on

A9481A49 5836 4404 877B DB09C2AF3233 Scaled

Selebriti sama cantik sama padan Aliff dan Bella sering mendapat pujiaan daripada peminat kerana sikap mereka yang sangat profesional dalam berkerja sama ada di set di atas pentas mahupun dalam apa jua pertandingan reality show masing masing keep support each other. Aliff sering ada hampir setiap minggu untuk Bella di pertandingan Family duo. Hadir dan memberi semangat kepada isterinya cukup membuktikan cinta mereka sangat kuat.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Begitu juga di side Bella, bella nampak setia mendampingi Aliff di pertandingan reality show sebelum ini gegar vaganza yang menampilkan Aliff dan beberapa otai yang lain berentak di pentas gegar vaganza. Berkat kesungguhan Aliff dia di nobatkan sebagai juara Gegar Vaganza. Sememangnya Aliff layak sebagai juara kerana dia memiliki tone suara yang agak unik dan merdu. Ramai yang rindu dan teruja dengan comeback yang Aliff buat ketika di gegar vaganza.

A5D029EA 6735 4F42 8393 49973128270A

Peminat juga kaguum dengan perubahan positif diri Aliff kerana Aliff yang sekarang lebih matang lebih berprinsip dari dulu. Aliff juga nampak aktif mengikuti ceraamah agaama dan juga tab gligh. Penampilan baru Aliff turut mendapat sokongan penuh daripada peminat dan ramai yang sentiasa mendoakan Aliff istiq0mah dengan perubahan baharunya.

Bella juga tidak kurang hebatnya, sangat berbakat bukan sahaja dalam bidang lakonan dia juga sekarang aktif menyanyi. Bella dan Wany berjaya ke peringakat akhir family duo minggu depan tahniah untuk Bella dan Wany.

68C16668 6425 4568 92BE F99C362CDE32

Seperti yang kita tahu, Aliff dan Bella pernah berceraai dulu kerana isuu kecuurangan Aliff. Kemudian mereka membuat keptusan untuk ruujuk kembali demi anak anak. Menurut Bella Aliff sudah banyak berubaha sejak mereka kembali ruujuk. Alhamdulillah ramai yang mendoakan mereka. ramai yang sayangkan Aliff dan Bella.

Namun, sejak Aliff aktif balik dalam industri lakonan nampaknya ujiian lama kembali semula untuk Bella. Ramai yang kagum dengan kesabaran Bella dan kesetiaan Bella buat Aliff. Aliff tidak mungkin dapat perempuan yang baik seperti Bella kan.

Berita sediih ini tular hari ini di mana Bella telah membuat pengakuan secara terbuka mengenai seorang pelakon wanita yang jatuuh cinta dengan Aliff. Adakah ini cinta lokasi?? Menurut Bella wanita itu mengenali Aliff di lokasi shooting drama terbaru Aliff.

Bella juga ada memetik tentang dua nama intan najuwa dan Nad zainal, dia tidak pernah ada masalah dengan nama nama tersebut. Min ulang bukan nama nama tersebut, agak agak siapa ye. Menurut Bella wanita itu secara beraani pm Bella menyatakan dia bd0h sebab suka dengan Aliff dan ingin berkawan dengan Bella

BD57E778 7322 4A2D 8D10 65D0A0D2354E

Wah kenyataan itu sangat keterlaluan bagi seorang wanita yang sepatutnya menjaga perasaan wanita lain. Menurut Bella lagi wanita itu sering miskol Aliff berkali kali sampai 7 8 miskol. Bella juga menunjukkan gambar diorang chat tapi menuntupkan bahagian muka perempuan tu.

I am new, siapa lah ini pelakon baru yang tak berapa nak baru ini. Menurut Bella dia bukan pelakon baru, mungkin pelakon baru tetapi dah popular. Siapala pelakon yang cuba nak merammpas kebahagiaan Aliff dan Bella ni.

379336D4 3635 40DA 80C6 A62AB778DAD2

Biasalah netizen turut meneka satu nama tetapi belum dapat kepastiaan daripada Bella mahupun Aliff. Ramai juga yang memuji kesabaran Bella sangat mataang dan riak wajh bella nampak sangat tenang. Sungguh hebat Wanita bernama Bella ini kalau isteri lain mesti sudah mer0yan.

Part Bella bagi nasihat kat pelakon wanita itu pun sangat lembuut, langsung tidak nampak reaksi maarah di mukanya. Mungkin pengalaman Bella sebelum sebelum ini telah memataangkan dia untuk handle isu seperti ini.

6D921699 7394 4BF7 BB95 0E81EFD3F8AC

Bella juga memaklumkan Aliff ada ajak Bella join dia ke set untuk teman Aliff shooting Moga Aliff kekal setia kepada Bella. Semoga rumahtangga Aliff dan Bella kekal bahagia selamanya dan stay strong Bella. Kita doakan yang baik baik buat mereka. Jom like komen share

 

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!