Connect with us

Hiburan

“Dato Ac Mizal kt blkg tu dh macam kena kjutan bud4ya”- netizen

Published

on

Meletop sebuah rancangan hiburan yang di tayangkan di astro ria setiap hari selasa jam 9 malam sering trending dan viiral kerana isu yang di bincangkan dalam meletop adalah isu semasa. Bukan sahaja artis yang terlibat di temubual tetapi juga instafamous dan juga selebriti. Rancangan ini berlangsung selama sejam di selitkan dengan gosiip gosiip perkembangan semasa selebriti dan juga persembahan.

Selain dari persembahan meletop sekarang menyajikan hiburan tambahan seperti game meneka lagu meneka drama dan macam macam. Game ini juga melibatkan host dan juga tetamu jemputan. Bertambah happening.

Host tetap dari dulu sampai sekarang adalah Nabil bersama gadis pilihan astro, Tetapi untuk minggu ini nampaknya Nabil tak dapat mengacarakan rancangan ini mungkin tengah bercuti ataupun ada urusan luar.

Host malam ini di ganti oleh Ac mizal dan juga Sherry alhadad. Gabungan mereka berdua sudah pasti akan memberi keserasian sebab dua dua adalah pengacara yang selalu profesional. Lawak spontan Sherry dan Ac juga dapat menghiburkan lagi rancangan meletop.

 

Rancangan ini tak akan berseri tanpa tetamu istimewa, untuk minggu ini tetamu istimewa semua terdiri daripada bbnu dan juga instafamous. Siapa agaknya instafamous yang bertuah itu hadir ke meletop ye.

Sudah pastinya Ratu farah, Fuh memang happening malam ini. Ratu farah sangat popular di tiktok dan instagram kerana ramai yang suka dengan video video yang di hasilkan Ratu farah di tiktok.

Mana taknya macam macam tarian Ratu farah cuba buat di tiktoknya semuanya nampak hebat berbakat. Untuk malam ini, meletop telah memberi ratu farah peluang untuk menyanyi dan menaari di pentas meletop dan live di televisyen.

Sudah tentu makin popular lah ratu farah selepas ini kan. Menerusi perkongsian meletop di instagram ratu farah geleek malam ini dengan lagu pilihannya.

Korang jangan terkejut pula tengok geleekan ratu farah dah nama pun ratu sememangnya selalu woow lah kan. Ramai yang agak terkejut apabila Ratu Farah mula menyanyi sebab suara nya agak kasar termasuklah host Ac mizal dan sheery.

Part geleek ini kemain sampaikan haqiem pun tutup mata sebab tak mampu nak tengok. Ramai yang komen kelakar, tapi bagi min okay la kan dia sangat confident dengan apa dia ada dan apa dia buat. Jarang kita jumpa orang macam ini limiited edition sangat.

Ada juga netizen memberi komen yang caiiit tahi telinga dengar suara Ratu farah ada juga yang kelakar tengok ac mizal yang macam kejuutan budaaya di belakang itu. Manakala sherry nampak sangat blur dan terkejuut dengan apa berlaku.

Apa apa pun kita sangat terhibur dengan gelagat Ratu Farah, walaupun dia golongan istimewa seperti itu tetapi dia ada kelebihan dan bijak berniaga. Ramai yang nampak bakat dia dan juga sokong Ratu farah berniaga. Semoga Ratu Farah berjaya dalam apa jua bidang yang di ceburi.

Artikel ini disediakan oleh OH Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!