Connect with us

Hiburan

“Comelnya dia takot nak pegang adik dia” – Netizen

Published

on

Sudah diketahui umum kelahoran anak kedua Emma, juga seorang anak lelaki. Dan kemudian, ramai mengucapkan ucapan tahniah pada perkongsian Emma. Kali ini perkongsian keduanya dilihat Emma dan suami mempertemukan Shariq dengan adiknya. Pertama kali terlintas bahawa adakah Shariq tidak menerima adiknya namun bukan sahaja terima malah menyanyangi adiknya dengan baik dan dengan kasih sayang.

Melihat baby baru nya sudah pasti re4ksi seorang kanak-kanak yang tidak mengetahui apakah itu, memberikan tindakbalas yang menarik apabila memelok ibunya Emma dan membuatkan netizen berasa terhaaru akan perbuatannya itu.

Ramai yang tidak menyangka respon Shariq sedemikian, dan jelas terpancar Shariq menyanyangi emaknya dan juga sayang akan bayi itu namun masih tidak tahu untuk meluaahkan rasa kasihnya.

Kehadiran ahli keluarga baru membuatkan ahli keluarga yang lain semakin akrab, malah bau bayi yabg baru lajir ramai yang menyukai dan ramai yang mengatakan bahawa ia seperti bau syurga.

Memang merasa seb4k dan terh4ru apabila melihat anak sulung mendapat adik baru, pun begitu lebih terh4ru apabila melihat anak sulung menerima kehadiran adiknya dengan baik.

Emma menyatakan bahawa beliau memang nak anak ramai dan setiap setahun pun tidak mengapa. Memang beliau dan suami merancang seramainya namun ada rezeki ada. Dan sudah pasti mereka mahukan anak perempuan pula selepas ini.

Mendapat hampir 90 ribu sukaan dan banyak komen diterima pada perkongsian Emma. Dan ramai juga mengucapkan tahniah kepada Emma dan suami. Malah ramai yang suka akan respon Shariq yang kini sudah bergelar abang.

Pelbagai komen-komen yang diberikan kepada perkongsian itu. Lihatlah komen-komen yang netizen berikan. Sehingga ramai yang terhaaru dan sebaak melihat Shariq menerima adiknya.

 

Betul orang cakap anak sulung ni yang akan banyak kena mrah dan banyak kena arah. Semoga anak sulung Emma menjadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat. Tahniah pada kelahiran anak kedua yang diberi nama Shakil Aryan Shah.

Sumber: ig shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!