Connect with us

Hiburan

“Comel sungguh la, tak sabar nak dgr Talita cakap melayu” – Netizen

Published

on

Menjadi anak selebriti memang sudah pasti akan menjadi tatapan umum. Apatah lagi jika mak ayah mereka juga dikenali, sama seperti Raja Ilya, seorang artis yang berkahwin dengan matsalleh dan sekarang telah menetap di Australia. Melihat tumbesaran anak mereka iaitu Talita, sehingga kini telah pandai bercakap, dan pandai mengajuk pula. Comel dan tembam pula tu.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Jika anak kacukan sudah pasti akan mempunyai pelbagai bahasa. Begitu juga dengan Raja Ilya mengajar anaknya dua bahasa malah lebih. Ini kerana Raja Ilya juga berbahasa Tamil. Tak sabar nak dengar anaknya bercakap bahasa mel4yu pula.

Talita juga seorang anak yang ceria dan manja, melihat Talita sudah semakin membesar dengan sihat. Memang seronok apatah lagi Raja Ilya sering berkongsikan tentang kenangan yang menarik. Talita budak yang bijak dan lebih matang dari usianya.

Daddynya memberikan telefon dan kemudian dibalingnya semua benda dan mengambil telefon lalu menyebut, hai dadda dan bye. Sudah boleh bercakap sikit-sikit memang seronok melihat anak membesar dengan sihat.

Lihatlah perkongsian yang dikongsikan. Memang ramai yang menyukai, malah mereka juga tidak sabar jika Talita boleh berbahasa mel4yu dengan baik namun tidak pasti samaada dia diajar atau tidak bertutur dalam bahasa mel4yu kerana ris4u akan kekeliruan bahasa.

Raja Ilya telah lama tidak berlakon semenjak berkahwin apatah lagi jika sekarang sudah menjaga anak sepenuhnya dan menetap diluar negara juga. Jadi masanya untuk berlakon adalah tidak ada. Akan tetapi beliau terus kekal aktif didalam media.

Melihat perkongsian ini sudah pasti ia adalah kenangan yang terindah apabila anak yang membesar dengan sihat dan boleh bertutur dengan baik. Bukan itu sahaja beliau juga pasti gembira kerana anaknya sudah pandai bercakap bahasa inggeris dengan baik.

Pelbagai komen yang diberikan kepada perkongsian ini. Lihat sahaja senyuman yang diberikan oleh Talita, memang manis dan comel. Tak sabar nak dengar Talita bercakap bahasa ibunda pula. Lihatlah antara komen netizen.

Walaupun Raja Ilya menetap diluar negara namun seringkali juga beliau pulang ke Malaysia. Kampung halamannya di Ipoh dan ramai juga yang selalu berjumpa dan mengakui Raja sangat mesra dengan peminatnya.

Sumber: ig talitalovegarret

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!