Connect with us

Hiburan

“Bukankah org berpurdah x boleh pkai solekkan dekat mata” – Netizen

Published

on

Rata-rata semua telah mengetahui bahawa setiap pakaian ada syarat-syaratnya dan peraturan yang khusus untuk setiap pemakaian yang kita pakai kan. Semua telah mengetahui bahawa Neelofa seorang artis yang telah berhijrah ke arah kebaikan dan kini berhijab sepenuhnya termasuk dengan berpurdah namun bagaimanapun persoalannya beliau memperagakan kanta lengkap dan menjadi model kepada produk tersebut

Lalu memuat naik ke halaman IG beliau sendiri lalu mendapat pelbagai pandangan dan juga komen-komen daripada netizen mahupun peminat beliau kerana merasakan itu adalah sesuatu yang dilarang oleh seorang yang berpakaian berpurdah.

Neelofa memang sentiasa mempunyai produk terbaru keluarannya dan pasti akan mendapat sambitan daripada peminatnya sendiri. Semua produk pasti akan menjadi pilihan peminat beliau.

Meskipun begitu, pasti beliau dan suami tahu apa akan mereka lakukan. Semua yang mereka lakukan adalah urusan mereka sendiri namun apabila terlihat saalah dimata peminat, ia menjadi bualan netizen.

Bukan itu sahaja netizen juga beraani bersuara, menyatakan bahawa Neelofa hanya berpurdah sekadar untuk berfesyen. Namun masih ada ramai peminat yang menyukainya.

Banyak juga kntroversi yang Neelofa seringkali dikaitkan dengannya. Malah netizen juga sering mencari masaalah dengannya. Walaupun ada benar namun setiap manusia ada salaah silapnya yang kita takkan pernah laari darinya.

Neelofa juga tidak kisah apa yang diperkatakan netizen, dan juga beliau bersedia dengan segala kriitikan netizen. Beliau yang hamil anak kedua kini yurut menyatakan bahawa beliau juga akan menyembunyikan wajah anaknya dan akan berkongsi pada masa sesuai.

Pelbagai komen yang diberikan pada perkongsian yang dikongsikan oleh peminat Lofa. Ia adalah halaman IG yang dibuat oleh peminatnya. Itulah antara komen-komen netizen. Lihat antara komen mereka.

Semoga Neelofa terus berjaya dalam kerjaya perniagaannya dan semoga terus istiqomah dalam memakai purdah. Meskipun bersolek mata tidak dibenarkan tapi lawa betul kanta lekap produknya itu.

Sumber: ig lofaworld

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!