Connect with us

Hiburan

“Betul ke Adira penyanyi, konpius kejap. Melampau betul benda last tu” – Netizen

Published

on

World Wide24.com 1e153c96b49f117916ba0917a2eac5a2 Scaled

Kalau dah namanya wanita, sudah pasti anda semua sedia maklum dengan perangai dan juga telatah mereka semua yang suka melaram dan unexplain behaviour. Bukan apa, wanita khususnya para mak-mak ni sangat banyak ragam nya. Kadang tu, tak terlayan dengan semua ragamam mereka semua. Asyik tergelak dan terbahak je dengan mereka semua.

Selalu terlepas gosip terhangat? Join Whatsapp Channel MEDIA PUYU Sekarang!

Tengok saja perangai mak-mak korang, sudah pasti korang semua akan terbayang bagaimana ragam mereka semua kan ? Lebih-lebih lagi kalau dah berjumpa dengan rakan-rakan mereka semua. Memang tak berhenti berborak dan bercerita saja kerjanya.

World Wide24.com 3573fb3ab850ca42b5f9df229fe9e9f8

Kali ini, ada dimuat naik video telatah Adira Suhaimi yang sangat melucukan. Video di mana beliau yang sedang mengendong beg nya.

Sambil-sambil berborak dengan member, wah kalau mak-mak dah berjumpa dengan member, memang macam tu sekali lah kerjanya.

Tapi, yang menjadikan iainya lebih melucukan setelah melihat segala alatan dan barangan yang dibawa keluar oleh Adira dari dalam handbag nya.

Aish, dari satu satu barang, sikat, tisu, minyak wangi, pewangi dan banyak lagi. Ngekek kita semua dibuatnya.

World Wide24.com E84271095cdfa7780fe4a1dfd7d25f6d

Sampailah satu tahap dia membawa keluar lesung batu dari dalam beg nya. Aduhai, tak pernah tersangka-sangka bahawa dia akan membawa keluar barangan tersebut dari dalam beg tangan nya tu tau. Memang terbahak-bahak lah kita semua dibuatnya.

Ingatkan lesung batu macam tu takda dalam beg tangan nya, tetapi ada juga dibawa keluar dari dalam beg tangan nya tu. Macam-macam idea ya Adira.

Memang sengaja nak buat kita semua gelak terbahak-bahak dengan semua lawak jenaka yang dibuatnya tu tau.

World Wide24.com 4023047cec9b287cd72a81ce9b135532

Netizen semua sangat terhibur dengan lawak jenaka yang dilakukan oleh Adira ni. Dari dulunya seorang penyanyi, sampailah dirinya kini seolah-olah pelawak jenaka. Macam-macam idea nya yang membuatkan kita semua terhibur dan tergelak dengan nya tu.

Kalau dah berperangai mak-mak, memang semua nya macam tu. Ada-ada saja barangan yang ada dalam beg tangan dia tu.

Kadang tu, barang-barang yang kita tak sangka pun terlalu banyak sangat ada dalam beg tangan mereka tu tau. Ngekek gelak.

World Wide24.com Cefc5dea30972896e556c317a64d2c62

Justeru, memang tak dapat dinafikan bahawa perangai mak-mak memang semuanya sama sahaja. Ada-ada saja barangan dalam beg tangan mereka tu kan ? Kalau boleh semua barangan yang ada dalam dalam tu semua dia nak bawa dan letak dalam beg.

Sumber : Ig Adira.suhaimi

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.

Artikel ini disediakan oleh Oh Puyu. Sebarang C0PY P4STE tanpa kebenaran, rep0rt untuk c0pyright akan dikenakan.
Kongsikan artikel ini :

Trending

error: Siapa Copy akan report copyright!